ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μέταλλο, πολυφωνία και ζητούμενο η διάρκεια

 

Ο Αστέρας είχε ανάγκη μια τέτοια νίκη. Κυρίως μια τέτοια εμφάνιση. 

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ 

Η ομάδα... χόρευε κυριολεκτικά στη βροχή. Ο Ράσταβατς έστησε υποδειγματικά τους παικτες και παρά τις αναποδιές (αναγκαστική αλλαγή στο 11' ο Σίτο στο 46' ο Καστάνιο), οι Αρκάδες δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο. 

Η νοοτροπία αυτής της ομάδας και το μέταλλό της οδήγησαν σε μια τόσο μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε φέτος στην Τρίπολη με... φόρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας... της σήκωσε απότομα χειρόφρενο. 

Ο Σονί ήταν... υπερηχητικός με 2 γκολ και 2 ασίστ. Ο Ρεγκίς μπήκε και τα... έσπασε με 2 γκολ σε 2 προσπάθειες μέσα σε λίγα λεπτά. Τι ψυχολογία είχε!

Επιτέλους, είδαμε τον Ριέρα που ξέρουμε και που... έλειπε από την ομάδα.

Δηλαδή, αν υπήρχε κι ένα φορ... ολκής όπως ο Μπαραλες, πόσο θα έγραφε το σκορ; Σημασία δεν έχει. Αυτό που μετράει είναι πως ο Αστέρας ξέρει να απαντάει στους επικριτές του ακόμη κι όταν δεν πατάει και τόσο καλά.

Θυμίζω ότι η ομάδα πέτυχε 6 γκολ. Τόσα είχε βάλει μέχρι στιγμής σ' όλα τα προηγούμενα ματς που είχε δώσει.

Αυτό το ματς, ευχόμαστε, να είναι η απαρχή για κάποιους μέσα στην ομάδα, ώστε να υπάρξει η ανάλογη διάρκεια. Για να γουστάρουμε το φετινό χειμώνα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων