ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ελλειψη αποτελεσματικότητας και killer instinct

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Ο Αστέρας, ψάχνει απεγνωσμένα τους παίκτες που θα δείξουν ότι διαθέτουν το ένστικτο του... δολοφόνου, απέναντι από τον αντίπαλο γκολκιπερ! Το παραδέχτηκε ο Ράσταβατς και έχει απόλυτο δίκιο.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Γιατί δεν νίκησε; 

Αρχικά, γιατί η τετράδα στην άμυνα ήταν επιπόλαιη και άφησε τον Τουράμ στο 15' να έχει όσο χρόνο ήθελε για το 1-0. 

Δεν νίκησε γιατί ο Μπενίτο ήταν άφαντος ξανά. Όπως άφαντος ήταν κι ο Ριέρα. Καμία βοήθεια και από τους δύο. Ας ξεδιπλώσουν επιτέλους την ποιότητα τους.

Δεν νίκησε γιατί ο Σονί έτυχε να τραυματιστεί τη στιγμή που ήταν απέναντι απο την κενή εστία και δεν μπόρεσε να κάνει το 2-1. 

Δεν νίκησε γιατί ο Σίτο απέναντι από τον Χουτεσιώτη έκανε ήρωα τον κίπερ των γηπεδούχων.

Δεν νίκησε γιατί κι ο Ρούμπεν Γκαρθία, στην τελευταία μεγάλη φάση για τον Αστέρα, δεν τελείωσε σωστά τη δικη του μεγάλη ευκαιρία.

Πόσες φάσεις πρέπει να γίνουν δηλαδή για να μπει το γκολ;

Όπως πήγε να εξελιχτεί το ματς, θα πρέπει να λέμε και πάλι καλά. Θα πρέπει να δηλώσουν "παρών" περισσότεροι παίκτες και σαφώς να μπουν στην εξίσωση μονάδες με μεγάλη ποιότητα. 

Υ.Γ.: Εξαιρετικό τρικ από τον Ράσταβατς που του βγήκε ο Τίλικα σε ρόλο... Μουνάφο. Δεν ήταν μόνο το γκολ αλλά όλη η εικόνα του Βραζιλιάνου. 

Υ.Γ.2: Ο Ιγκλέσιας έγινε πιο αισθητός σε 20' από τον Ριέρα. 

Υ.Γ.3. Με τον Ατρόμητο η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να έρθει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων