ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξεπέρασε τον αποκλεισμό και ξανάγινε πρωταγωνιστής

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

 

Ο Αστέρας έπρεπε να δείξει χαρακτήρα. Να αφήσει πίσω του το βαρύ αποκλεισμό από τον Λεβαδειακό και φυσικά να μην δείξει πάλι αυτό το τόσο κακό πρόσωπο.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ράσταβατς, συν τις άλλοις, είχε να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Ρετζίς, Τίλικα και Καρμόνα. 

Η ομάδα στάθηκε στο ύψος της. Τα κατάφερε. Ακόμη κι όταν ο Μουνάφο έφυγε από το γήπεδο με ραγισμένα πλευρά για το νοσοκομείο.

Ο Ιγκλέσιας μπαίνοντας στο γήπεδο έδειξε γιατί είναι ο αρχηγός και από τους ηγέτες της ομάδας. 

Ο Αστέρας πήρε πολλά σήμερα από τον Σίτο. Ο Ισπανός δεν είχε μόνο το γκολ. Ηταν... μαμούνι και δημιούργησε μπελάδες στην αντίπαλη άμυνα. Το ίδιο κι ο Άλβαρες που απέδειξε ξανά ότι είναι από τα κορυφαία μπακ του πρωταθλήματος. 

Θα σταθώ στο ότι η ομάδα άνοιξε το σκορ, ισοφαρίστηκε από δικά της λάθη και, είδε τη μπάλα από εκεί και πέρα δύο φορές να σταματάει στο δοκάρι. 

Υ.Γ.: Ο Μπαράλες έχει τόση ποιότητα και τόση εμπειρία που απαγορεύεται να αντιδρά έτσι. Εύχομαι να μην το πληρώσει η ομάδα όταν θα λείψει.

Υ.Γ.2.: Απέναντι στη Λαμία η νίκη είναι το μόνο αποτελέσμα που υπάρχει στο... πρόγραμμα. 

Υ.Γ.3.: Θα λείψει για περίπου 20 μέρες κι ο Μουνάφο. Αλήθεια πότε θα δούμε πλήρη αυτόν τον Αστέρα;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων