ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νοοτροπία πάνω από τη νίκη

Ο Αστέρας, από το πουθενά, βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μια φάση που η άμυνα, όντως είχε μια κακή στιγμή. Παλάσιος και Καρλίτος έχουν την ποιότητα για να εκμεταλλευτούν το όποιο λάθος κι έτσι ήρθε το 1-0. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Από εκεί και πέρα, όμως, οι παίκτες του Ράσταβατς κράτησαν τη ψυχραιμία τους, συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στον αγώνα και να φτάνουν σ' αυτό που ήθελαν. Σ' αυτό που διεκδίκησαν. Σ' αυτό που άξιζαν. 

Σε μία νίκη που ήρθε λόγω του χαρακτήρα και της νοοτροπίας αυτής της ομάδας.

Σ' αυτή τη νοοτροπία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο η λέξη "παρατάω". Και σ' αυτό το ματς άπαντες το πάλεψαν μέχρι το τέλος. 

Η ομάδα κατάφερε να σταθεί όρθια. Αντεξε στην πίεση στα τελευταία λεπτά και δεν άφησε τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό να βρει διαδρόμους αλλά ούτε και να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει. 

Υ.Γ.: Οταν ο Μπαράλες σκοράρει όλα είναι καλύτερα. Όλα είναι πιο όμορφα. 

Υ.Γ.2.: Ο Σονί είναι παίκτης που μαζί με τον Χερόνιμο θα τραβήξει το κουπί του σκοραρίσματος όπως φαίνεται. Ζητούμενο λοιπόν η διάρκεια που θα έχει ο Καμερουνέζος. 

Υ.Γ.3.: Ερώτηση για τους... δήθεν γνώστες: Ο Μίλαν Ράσταβατς, τώρα, είναι καλός και δεν κινδυνεύει στην επόμενη ήττα;

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων