ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα θα δούμε άλλον Αστέρα

Νίκη ακόμη δεν έχει έρθει. Γκολ δεν έχει μπει. Λάθη έχουν γίνει. Τύχη... αγνοείται!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στα πρώτα τέσσερα ματς ο Αστέρας έχει στο σακούλι του μόλις δύο βαθμούς. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι ό,τι περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Όμως, από 'δω και πέρα τα πράγματα αναμένουμε να αλλάξουν.

Γιατί;

Γιατί θα επιστρέψουν σημαντικοί παίκτες όπως οι Μονάφο, Ριέρα, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά (θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο ο Τίλικα).

Γιατί το πρόγραμμα... στρώνει, με την ομάδα να αφήνει πίσω της το... βουνό των τεσσάρων ματς εκτός έδρας. Τα δύο εντός που είχε ήταν με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, δηλαδή, με τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα βρει φέτος απέναντί της η ομάδα του Ράσταβτς.

Γιατί, δεν δεν θα ακυρώνονται πάντα τα γκολ από τον VAR. Μέχρι στιγμής δεν έχει μετρήσει ένα ( ένα με Ολυμπιακό).

Γιατί, δεν γίνεται να παραμείνει το μηδέν μπροστά. Ο Ράαταβατς κι οι παίκτες του πρέπει να ρίξουν το βάρος σ' αυτό το κομμάτι και να το διορθώσουν. 

Γιατί ο Μπαράλες επίσης δεν θα μείνει για καιρό άκαπνος.

Γιατί ο Νίκος Παπαδόπουλος, που είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, δεν θα ξανακάνει τέτοιο λάθος. 

Ο Αστέρας έχει την ποιότητα, την εμπειρία και ξέρει πώς να γυρίσει την κατάσταση. Το έκανε και πέρυσι, το έχει κάνει και στο παρελθόν, οπότε... τα καλά είναι μπροστά! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων