ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναβολή που κάνει κακό στον Αστέρα

Ο Αστέρας είναι η μόνη ομάδα στη Super League Interwetten, που εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει το ρόστερ της. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Είναι η ομάδα που ξέρει πριν καλά καλά τελειώσει το προηγούμενο πρωτάθλημα ότι θα πορευτεί με τον ίδιο κόουτς. 

Είναι η ομάδα που έχει χτιστεί με συγκεκριμένες κινήσεις και άψογο προγραμματισμό, για να πρωταγωνιστήσει και φέτος με σκοπό το πλασάρισμα στα πλέι οφ αλλά και την καλή πορεία στο Κύπελλο. 

Είναι η ομάδα που έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα... βουνό στο ξεκίνημα κι αυτού του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας, όμως, είναι φορμαρισμένος. Στα φιλικά που έχει δώσει δεν έχει χάσει ούτε σ' ένα, έχοντας μόνο νίκες με Ιωνικό, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητο, ΝΠΣ Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Την 1η αγωιστική, η ομάδα θα ταξίδευε στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό. 

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες, θα παίξουν τη 2η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ στο Κολοκοτρώνης. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει η ομάδα στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Με την επιστροφή του θα βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό. 

Η 5η αγωνιστική θα βρει τους Αρκάδες στον Βόλο!

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι εκτός από τρία πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς, η ομάδα θα έχει και δύο αγώνες στο γήπεδό του όπου ο βαθμός δυσκολίας τους... χτυπάει κόκκινο!

Ο Αστέρας, ωστόσο, τη δεδομένη είναι φορμαρισμένος και όσο το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει τόσο κακό γίνεται στην ομάδα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων