ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κίνηση με τεράστια αξία!

Η παραμονή του Γιάννη Χριστόπουλου και του Γιώργου Αντζουλά στον Αστέρα, επιτρέψτε μου να με κάνει να χαμογελάω λίγο παραπάνω.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η προτίμηση στην ισπανική αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ, είναι μια συνταγή που τα τελευταία χρόνια έχει... δέσει. 

Οι επιλογές του Νίκου Γαλανακόπουλου και της διοίκησης έχουν βγει (σχεδόν) όλες.

Όμως, θα ήθελα να σταθώ στην παραμονή του Χριστόπουλου και του Αντζουλά στην ομάδα μέχρι το 2024. 

Μ' αυτόν τον τρόπο, οι Αρκάδες αποδεικνύουν εμπράκτως ότι στηρίζουν, εκτιμούν και δίνουν ευκαιρία σε δικά τους παιδιά για να εξελιχτούν κι άλλο και να κάνουν αργότερα το βήμα παραπάνω, ακολουθώντας κι εκείνοι τα βήματα των Κουρμπέλη, Φορτούνη, Μπακασέτα, Κυριακόπουλου, Μιχελή, Ψεύτη και εσχάτως του Κώτσιρα. 

Ο Αστέρας έχει εξελιχτεί σε μια μηχανή παραγωγής ταλέντων. Ο Αντζουλάς ήδη είναι ένα παιδί που έχει πάρει τις ευκαιρίες του σε Φιορεντίνα και Κοσέντζα και ενδεχομένως θα έρθουν κι άλλες. Ο Χριστόπουλος από την άλλη είναι ένας παίκτης που είχε εξαιρετική παρουσία στα play off. 

Μπήκε στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων στο εξωτερικό και μάλιστα είχε και πρόταση από την Μπίρσοτ του Βελγίου. Τελικά, είναι εδώ. 

Αυτές οι δύο παραμονές ενισχύουν το ελληνικό στοιχείο στον Αστέρα και σίγουρα θα αποτελέσουν μετοχές των οποίων θα ανέβει η αξία. Ο Αστέρας, για άλλη μια φορά επενδύει σε ελληνικά "χαρτιά". Και πολύ καλά κάνει!  

Y.γ.: Και οι δύο αποτελούν βασικές επιλογές της Εθνικής ελπίδων. 

Υ.γ.2: Ο Αστέρας απέρριψε προτάσεις και για τους δύο φέτος το καλοκαίρι.

Υ.γ.3: Άφησε τον Πασαλίδη να πάει στον ΟΦΗ για να κάνει χώρο στο ρόστερ του και να δώσει χρόνο στα δικά του παιδιά. 

Υ.γ.4: Μαζί με τον στόπερ που έρχεται θα δημιουργηθεί στο Κολοκοτρώνης μια αχτύπητη τετράδα στα στόπερ που θα την ζήλευαν αρκετές ομάδες στην Ελλάδα. 

Αναμονή λοιπόν και για τον τέταρτο της παρέας...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων