ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η τέχνη του να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο

Το μόνο άσχημο φύλλο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Γιάννης Κώτσιρας δεν θα είναι παίκτης του Αστέρα. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες χάνουν ένα δικό τους παιδί από το ρόστερ. Ετσι κι αλλιώς κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται. Δεν σβήνουν.

Ο Κώτσιρας, λοιπόν, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι έπρεπε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ενα βήμα που θα μπορούσε να είχε γίνει και το Γενάρη όταν η ΑΕΚ ήταν έτοιμη να τον αποκτήσει. 

Αυτό το παιδί, κατάφερε να αναδειχτεί μέσα από τον Αστέρα. Να δουλέψει σκληρά και να γίνει ένα από τα καλύτερα μπακ στην Ελλάδα.

Ο Αστέρας, ποτέ δεν κόβει καριέρες. Ποτέ δεν μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πόσω δε όταν έχει να κάνει με ένα παιδί που έχει βοηθήσει και αγαπήσει.

Από την κίνηση αυτή ο Αστέρας θα καρπωθεί 350.000 ευρώ. Το χαρτί αυτό το έπαιξε καλά η διοίκηση της ομάδας για άλλη μια φορά. 

Το ίδιο έκανε και με τον Δουβίκα. Θα μπορούσε να πει κάποιος "πως τον άφησε ο Αστέρας να φύγει". Ας αντιστρέψουμε την ερώτηση: "Πώς θα μπορούσε να τον κρατήσει", όταν ο Μπαράλες εκείνη την περίοδο ήταν στα... πάνω του. Ναι, θα έπρεπε να πάρει παραπάνω χρόνο, σε σχέση με άλλους που ήρθαν, είδαν και την έκαναν. 

Κι αυτό το χαρτί η διοίκηση το έπαιξε καλά όμως. Και ο παίκτης πήγε κάπου όπου έπαιξε και εξελίχτηκε κι ο σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του 600.000 ευρώ (σε τρεις δόσεις) από την πώληση στην Ουτρέχτη.

Ξέρετε πολλές επαρχιακές ομάδες να βάζουν στα ταμεία τους σχεδόν 1.000.000 ευρώ σε μία μεταγραφική περίοδο; Εγώ όχι!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων