ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εχει τo DNA του νικητή!

Δεν θα αναφερθώ στο ότι ο Αστέρας ηττήθηκε φέτος μόλις μία φορά από ομάδα που ήταν κάτω απ' αυτόν στη βαθμολογία. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Κι αυτό συνέβη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, σ' ένα ματς όπου οι Αρκάδες είχαν διάφορα απρόοπτα. Ο Ράσταβατς δεν υπολόγιζε σε Σουάρεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μπαράλες.

Θα σταθώ όμως στη συνέπεια αυτής της ομάδας στο να.. βάζει το λάδι σε όλους τους "μεγάλους".

Καμία ομάδα, πλέον, που είναι από πάνω του δεν  τον κέρδισε όσες φορές αγωνίστηκαν αντίπαλοι. 

Τελευταίο παράδειγμα αυτό με την ΑΕΚ, όπου το ματς ήρθε ισόπαλο. Προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στους πράσινους μάλιστα, οι Αρκάδες, έκοψαν κάθε όνειρο για Ευρώπη.

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα πλέον που έχει χτίσει τη δική της αγωνιστική ταυτότητα. Με τα συν και τα πλην - όπως εξάλλου συμβαίνει με όλες τις ομάδες - αυτός ο σύλλογος όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, ξέρεις ότι θα δεις 11 παίκτες να τα δίνουν όλα για να πάρουν τη νίκη! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει καταφέρει να βγει όρθιος απέναντι σε ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ τόσες φορές γιατί έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας. Εχει αλλάξει το... μυαλό των παικτών. Και όσων βρίσκονται πίσω από αυτήν την επιτυχία. 

Το DNA του ΑΣΤΕΡΑ έχει γίνει πιο δυνατό και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε δευτερόλεπτο που... ιδρώνουν οι κιτρινομπλέ φανέλες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων