ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κόουτς, η επέμβαση πέτυχε, ο ασθενής... αναστήθηκε

Πέμπτη σερί νίκη για τον Αστέρα, λοιπόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ


Δεύτερη σερί που ο Μίλαν Ράσταβατς κάνει κινήσεις ματ και δείχνει ότι πλέον ξέρει καλά την ομάδα του. Γνωρίζει τι μπορεί να περιμένει από τον καθένα και σε ποιο σημείο του αγώνα.

Βλέποντας ένα πολύ κακό - από άποψη δημιουργίας - πρώτο ημίχρονο, ο Σέρβος αλλάζει τρεις παίκτες. Και προσθέτει 3 χαρακτηριστικά: Εμπειρία, ποιότητα, ενθουσιασμό. Η σπίθα για όλη την 11αδα.

Στο 59' μπαίνουν στο ματς οι Ιγκλέσιας, Ριέρα και Αλί Μπαμπά, αντί των Καπίγια, Τζίμα και Σίτο.

Στην πρώτη περίπτωση αλλάζει τον πιο δημιουργικό Καπίγια με έναν παίκτη που προσθέτει εμπειρία, βάθος στην άμυνα, ύψος στην επίθεση. Ποντάρει στις παραστάσεις του αρχηγού και στον τσαμπουκά του. Του βγαίνει.

Ο ήρωας του Ηρακλείου, Παναγιώτης Τζίμας, περνάει στον πάγκο. Στη θέση του ο ποιοτικός και αποτελεσματικός Ριέρα! Δεύτερο ματς μετά τον Παναθηναϊκό που χαρίζει νίκη στον Αστέρα. Μαγικές ενέργειες.

Στο ίδιο λεπτό, ο κόουτς αλλάζει τον Σίτο και βάζει τον Αλί Μπαμπά. Έναν παίκτη που πιστεύει αλλά τελευταία δεν τον προτιμά. Ο νεαρός επιθετκός, έβγαλε θράσος και ενθουσιασμό.

Σε τέτοια ματς όλοι χρειάζονται. Σήμερα, όταν η κατάσταση δεν ήταν καλή, όσοι κλήθηκαν να οδηγήσουν τον Αστέρα στη μεταμόρφωση, πέτυχαν. Κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ λάμπει ακόμη πιο δυνατά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων