ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ που... τρελαίνει και αποδεικνύει

Όσοι στέκονται σε τρανταχτές απουσίες, τουλάχιστον στην περίπτωση του Αστέρα, διαψεύδονται στην πράξη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Χωρίς Μπαράλες, χωρίς Κώτσιρα, χωρίς Παπαδόπουλο, χωρίς Βαλιέντε στην 11άδα. Ποιοτικοί και απαραίτητοι όλοι τους. Όμως η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και στο Ηράκλειο γράφτηκε αριστουργηματικά. Με πίεση; Ναι. Με καρδιοχτύπι; Ναι. Αλλά και με τσαμπουκά, πάθος, πλάνο και λίγη... τύχη.

Τζίμας, Λουίς Φεράντεθ, Κρέσπι, Καπίγια, Μπέλοκ, Γκαρθία, έδωσαν την ώθηση και τις λύσεις. Ο Ράσταβατς ήταν ψύχραιμος στην καθοδήγηση. Ο Αστέρας δείχνει ικανός να πάρει παντού αποτέλεσμα, γιατί είναι ομάδα.

Όσοι έπαιξαν στο Ηράκλειο, άλλος περισσότερο κι άλλο λιγότερο, έδειξαν ότι είναι εδώ κι ότι ο Ράσταβατς μπορεί να στηριχτεί πάνω τους. Τώρα, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι Αρκάδες εδραιώνονται στην 6η θέση και απειλούν στα ίσια τον Παναθηναϊκό για την 5η.

Από εδώ, έχετε κατά καιρούς διαβάσει κριτικές για τον Ράσταβατς. Υπάρχουν φορές, που ο Σέρβος έχει δώσει δικαιώματα λόγω διαχείρισης.

Σήμερα, όμως, δεν γίνεται να μην του βγάλουμε το καπέλο. Ο προπονητής κρίνεται και από το αποτέλεσμα. Ίσως πολλοί δεν θα ήθελαν να βλέπουν την ομάδα τόσο πίσω. Με τον Βόλο, που ο Αστέρας άξιζε τη νίκη, ήρθε ένα γκολ από το πουθενά και χάθηκαν 2 βαθμοί. Σήμερα, ενδεχομένως, να ήταν δίκαιο το "Χ"¨. Η νίκη όμως μετράει. Και οι "κιτρινομπλέ"πήραν κάτι που είχαν στερηθεί σε άλλη αγωνιστική.

Πέρα απ' αυτήν, θα σταθώ στη χρησιμοποίηση του Τζίμα. Του σκόρερ. Ο Σέρβος τον έβαλε στη Θεσσαλονίκη στην κορυφή, σε θέση που δεν ξέρει. Δεν του βγήκε αλλά δεν τον... εξαφάνισε. Τον έβαλε ξανά. Κι εκείνος τον δικαίωσε. Η τράπουλα, από την άλλη, ανακατεύτηκε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος. Βλέποντας την ομάδα του να μην κρατάει μπάλα, έβαλε τον Καπίγια να κρατήσει περισσότερο και να σπάσει το... μονοπώλειο του ΟΦΗ στην κατοχή. 

Εβαλε στη συνέχεια τα πιο φρέσκα πόδια των Χριστόπουλο, Ριέρα και Κρέσπι. Παιδιά που πρέπει να βρουν ρυθμό. Κι όταν παίρνουν χρόνο συμμετοχής, να τον εκμεταλλεύονται. Για το δικό τους καλό και το κοινό συμφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων