ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη 6άδας και... γλυκιά εξάρτηση

Το σημερινό ματς, ο Αστέρας, έπρεπε να το πάρει για πάρα πολλούς λόγους. 

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Αρχικά, η ομάδα έπρεπε να ανακτήσει ψυχολογία, μετά την αποτυχία της Θεσσαλονίκης με τον Άρη. 

Κατά δεύτερον, ο Αστέρας όφειλε να νικήσει για να συνεχίσει το σερί του, να εδραιωθεί στην 6η θέση και παράλληλα να συνεχίσει να απειλεί τον Παναθηναϊκό για την 5άδα.

Σε μια αγωνιστική, λοιπόν, όπου ο Ατρόμητος παίζει με τον Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό κι ο Βόλος στον ΠΑΣ, ο Αστέρας πήρε το τρίποντο, έφτασε στο -1 από τους "πράσινους" και άνοιξε την ψαλίδα απο τους διώκτες του.

Ζητούμενο παραμένει η πολυφωνία στην επιθεση. Να είναι καλά ο Μπαράλες, προς το παρόν τα γκολ έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Φαντάζεστε όμως να σκόραραν με συνέπεια και οι Σίτο, Ριέρα, Λουίς και γενικά οι υπόλοιποι μέσοι και επιθετικοί; Ο Αστέρας θα ήταν τρομακτικός για κάθε αντίπαλο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι σαφής η εξάρτηση που υπάρχει από τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Τον «φονιά» μέσα στην περιοχή. Ένα είδος υπό εξαφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ελ Αραμπί, Μπαράλες και μετά το... χάος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων