ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καυτός Αστέρας σε παγωμένο τοπίο

Μετά το διπλό στη Ριζούπολη, ο Αστέρας είχε ανάγκη να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη νίκη του στην Αθήνα, απέναντι στον Παναιτωλικό. 

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΛ

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Μουνάφο, από ασίστ του Μπαράλες. 

Οι αντίπαλοι ήταν ακίνδυνοι, όμως, δεν γίνεται να μην αποδώσουμε τα εύσημα και στην άμυνα η οποία λειτούργησε άριστα και δεν επέτρεψε στους παίκτες του Δέλλα να... ζεστάνουν τον Τσιφτσή, ο οποίος κόντεψε να γίνει... χιονάνθρωπος. 

Αξίζει, επίσης, να σταθούμε και στον Ράσταβατς. Με το σκορ να είναι 1-0 στο 60', δεν δίστασε να βάλει στο ματς Λουίς Φερνάντεθ και Καπίγια. 

Έδωσε ακόμα πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του και... καθάρισε το ματς. 

Ενα ματς, που θα μπορούσε να είχε ξεφύγει άνετα από το 2-0, αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική Μπαράλες και Λουίς Φερνάντεθ.

Υ.Γ.: Ο Μπαράλες, τελικά, είναι ένας... σκόρερ και χωρίς να σκοράρει! Τρομερός ο Αργεντινός σήμερα και στη δημιουργία φάσεων. Ώριμος, μεστός, πολύτιμος.

Υ.Γ.2.: Μπράβο στους ανθρώπους του γηπέδου. Αυτοί έβαλαν το πρώτο γκολ και καθάρισαν το γήπεδο από το χιόνι σε χρόνο ρεκόρ, ώστε να επιτραπεί η διεξαγωγή της αναμέτρησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων