ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν αρκεί το "θέλω"

Ο Αστέρας προσπάθησε όσο μπορούσε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν φτάνει το "θέλω"!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στην ανακοίνωση της αποστολής βλέπεις ότι ο Μπαράλες είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων. Ήξερες ήδη ότι το κορυφαίο δίδυμο στα χαφ σου Μουνάφο (λόγω καρτών) και Ιγκλέσιας (λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα) δεν θα είναι στην αποστολή.

Η ομάδα χωρίς τους δύο Μπαράλες - Ιγκλέσιας έχασε ύψος και έτσι ήδη ξεκινούσε το ματς απέναντι στα ψηλά κορμιά του Ολυμπιακού με ένα σημαντικό μειονέκτημα. Και το πλήρωσε στο 0-1.

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ό,τι ώρα θέλουν. Ελ Αραμπί, Καμαρά, Φορτούνης, Βαλμπουενά... Δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει. Για να πάρεις κάτι καλό απέναντί τους, δηλαδή, θα πρέπει να είναι σε κακό βράδυ κ εκείνοι. Θα πρέπει και εσύ να προκαλέσεις την τύχη σου βέβαια. Κι ο Αστέρα, η αλήθεια είναι, δεν την προκάλεσε.

Η ομάδα ήθελε να σταθεί, αλλά εξελίχτηκε έτσι το ματς που έβλεπες ότι δεν πάει τίποτα καλά.

Οι κιτρινομπλέ, σαφώς, δεν ανταγωνίζονται τον Ολυμπιακό ούτε πάνε για το πρωτάθλημα. Όμως, ματς όπως αυτά με τον Παναθηναϊκό πρέπει να τα καθαρίζει. 

Η ομάδα οφείλει να δουλέψει στη δημιουργία φάσεων και στα τελειώματα και στη συνέχεια να βγάλει το χαρακτήρα νικητή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων