ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να χαίρεσαι ή να στενοχωριέσαι;

Είναι τρομερό το γεγονός ότι ο Αστέρας, έστω κι έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στην 6η θέση και μόλις στο -1 από τον Παναθηναϊκό και την 5άδα. 

Είναι τρομερό ότι αυτή η ομάδα, που πέταξε βαθμούς με Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλωνα, Βόλο και σήμερα με ΠΑΣ, παραμένει στο... κόλπο. Σκεφτείτε να είχε 6-8 περισσότερους βαθμούς...

Φανταστείτε να υπήρχε το πάθος που έλειψε από τα ματς με Λαμία, Απόλλωνα. Φανταστείτε να υπήρχε η προσοχή κόντρα σε Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ. 

Αυτή η ομάδα είναι για 5άδα. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε αν φέρνει ισοπαλία - ναι, σε μια δύσκολη έδρα όπου μέχρι κι ο Ολυμπιακός κόλλησε στο "Χ". 

Ο Αστέρας έχει ρόστερ που αξίζει να είναι πιο ψηλά. Το δείχνει σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, αλλά μας δείχνει και ότι λείπει αυτό το... κάτι για να φτάνει στο αποτέλεσμα που πρέπει, στους τρεις βαθμούς.

Δεν ξέρεις, τι να κάνεις μ' αυτήν την ομάδα. Βλέπεις να μένει πίσω στο σκορ. Κλαις. Βλέπεις να ισοφαρίζει. Γελάς. Βλέπεις να είναι καλύτερη στη συνέχεια και να πιέζει. Αισιοδοξείς. Βλέπεις να σκοράρει και να κάνει το 1-2 με ανατροπή. Πανηγυρίζεις. Και έρχεται άλλη μια στιγμή αδράνειας και σε τρελαίνει. 

Το βέβαιο είναι ότι στο τέλος θα μας μείνει η είσοδος του Καπίγια στο ματς ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο αποχής. Ενέκο, υγεία και γρήγορα να βρεις τον καλό σου εαυτό, προσθέτοντας επιπλέον ποιότητα σε μια εξαιρετική ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων