ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μετά τη νηνεμία... ξέσπασε καταιγίδα

Ο Αστέρας ήταν, επιτέλους, και πάλι Ο Μ Α Δ Α!



Στην πιο δύσκολη φετινή του φάση, οι κιτρινομπλέ δεν έβγαλαν απλά εγωισμό, αλλά έδειξαν το πόσο δίκιο είχαμε που φωνάζαμε τόσο καιρό ότι αδικούν τον εαυτό τους. Φυσικά και δεν θέλουμε να έχουμε δίκιο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια: Ο Αστέρας θα μπορούσε να είναι σήμερα 5ος και μάλιστα με... διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Χάρισε βαθμούς σε Αγρίνιο, Λαμία, σε Απόλλωνα...

Ας είναι... Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, αλλά μπορεί να συνεχίσει να γίνεται πλέον πιο ορμητικό και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αυτό που είδαμε σήμερα ας είναι ο προάγγελος των όσων θα έρθουν. Οι Αρκάδες, σήμερα, δεν πήραν απλά μία νίκη. Επικράτησαν του Ατρόμητου και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Επαιξαν μπαλάρα, όπως λέμε και στο κείμενο του ματς. Είχαν και τσαμπουκά - ό,τι δηλαδή έλειπε από τα προηγούμενα ματς.

Κι όλα αυτά απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος είναι μια ομάδα που ουκ ολίγες φορές έχει μπει στην ίδια σύγκριση με τον Αστέρα.

Σήμερα, όμως, δεν υπήρχε Ατρόμητος στο γήπεδο. Κι αυτό οφείλεται στη σωστή τακτική των Αρκάδων, αλλά κυρίως στο "θέλω" τους.

Ο Ράσταβατς δεν έκανε... τρικάκια ούτε άλλαξε κάτι. Οι παίκτες... πάτησαν το κουμπί. Κρατήστε το εκεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων