ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν δικαιούσαι να χάνεις έτσι

Μετά τον διασυρμό της ΑΕΚ από τη Ζόρια, περιμέναμε την ομάδα του Καρέρα να μπει στο Κολοκοτρώνης και να... δαγκώνει σίδερα. Η αλήθεια είναι ότι - μέχρι ενός βαθμού - το έκαναν.

ΠΑΟΚΑστέρας Τρίπολης

Στα πρώτα λεπτά έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα των Αρκάδων. Μια άμυνα που της έλειπε ο τσαμπουκάς. Η «πείνα» για αποτέλεσμα, το σαφές πλάνο διεκδίκησης βαθμών, το σχέδιο για να εκμεταλλευτούν οι Αρκάδες δεδομένες αδυναμίες την «Ένωσης».

Η ήττα ήρθε. Δίκαια. Για να είμαστε ξεκάθαροι. Ο αντίπαλος έκανε αυτό που έπρεπε. Εσύ, ως Αστέρας, με ποιοτικότατο ρόστερ, τι έκανες όμως;

Δεν δικαιούσαι να χάνεις έτσι. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να μπαίνεις τόσο χαλαρός, νωθρός, θολωμένος, μέσα στο γήπεδό σου, ακόμα κι όταν απέναντί σου είναι η ΑΕΚ.

Το τι φταίει, θα πρέπει να το βρουν οι παίκτες και ο προπονητής στα αποδυτήρια. Εξω απ' αυτά όμως, αυτό που βλέπουμε, είναι πως δεν υπάρχουν ιδέες στην ανάπτυξη. Δεν βγαίνουν συνδυασμοί και περιμένει η ομάδα μια κεφαλιά-τούβλο από τον Μπαράλες, ή κάποιες ατομικές εμπνεύσεις, δεδομένα ποιοτικών παικτών.

Σήμερα είχε τον Άλβαρες να δοκιμάζει τα πολύ καλά του πόδια. Είχε κάποιες καλές ενέργειες του Κώτσιρα, κάποιες καλές μπαλιές του Ντρούπι και φυσικά είχε και τον... τίμιο Χερόνιμο.  

Για το ότι η ομάδα δεν βγάζει... γούστα, σημαντικό μερίδιο ευθύνης φέρει και ο Ράσταβατς. Για τη διάθεση, όμως, και το νεύρο που ΔΕΝ είδαμε, έχουν τεράστια  ευθύνη οι παίκτες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων