ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποιότητα, βάθος και αντίδραση!

Τέσσερις αγωνιστικές. Απολογισμός 2 νίκες, 1 ήττα, 1 ισoπαλία.

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, μία ισοπαλία στο Αγρίνιο. Και τι ισοπαλία! Τσάμπα.

Ο Αστέρας, λοιπόν, μας έχει δείξει ότι σε σχέση με πέρυσι έχει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ του και σαφώς πιο πολλές επιλογές στα χέρια του ο Ράσταβατς.

Ο Σέρβος, επίσης, ξέρει και καλύτερα την ομάδα του και μπορεί να κάνει και τις ανάλογες κινήσεις.

Σε κάθε θέση υπάρχουν τουλάχιστον 2 παίκτες που μπορούν να καλύψει ο ένας το κενό του άλλο ανά πάσα στιγμή.

Βγήκε ο Μουνάφο στο 72' μπήκε ο Ιγκλέσιας. Βγήκε ο Κρέσπι μπήκε ο Μπόρχα Φερνάντεθ και γέμισε το κέντρο με άλλη μια ποιοτική λύση. Βγήκε ο Σίτο, μπήκε ο Τίλικα που είχε ασίστ στο 2-0. Βγήκε ο Ριέρα μπήκε ο Λουίς Φερνάντεθ στο 61' και λίγο αργότερα σκόραρε το πρώτο του φετινό γκολ. Δεν... κρατιόταν!

Δεν είναι μόνο αυτό, είναι κι η αντίδραση. Η ομάδα με το που δέχτηκε τη μείωσε, κάνει στο... καπάκι το 3-1 και... τέλος. Δείχνει ότι δεν χαρίζεται και δεν έχει διάθεση για κανένα δώρο.

Αυτό το έχει ανάγκη ώστε να διατηρηθεί ψηλά.

Η ομάδα ισοβαθμεί με την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν από 7 βαθμούς. Τώρα... ΟΦΗ! Ευκαιρία να συνεχίσει το σερί και να δείξει ότι θα έχει συνέχεια αυτό που έχει αρχίσει να χτίζει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων