ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τυχαίο; Δε νομίζω!

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας, δεν ήταν τυχερός. Ή αν δεχτούμε ότι ήταν, τότε η ομάδα του Ράσταβατς, ήταν εκείνη που προκάλεσε την τύχη της.


Αυτή η ομάδα με τα μπλε και τα κίτρινα εδώ και καιρό δείχνει ότι είναι σ' άλλο... φεγγάρι!

Δείχνει ότι ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Και τι εννοούμε;

Εντός αγωνιστικών χώρων: Η ομάδα έχει διατηρήσει τον κορμό της, έκανε κάποιες "ενέσεις" στο ρόστερ της και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα. Φυσικά, παίζει ρόλο και το κατά πόσο έχουν ανεβάσει ταχύτητα παίκτες όπως οι Μπέλοκ και Ριέρα.

Εκτός αγωνιστικών χώρων: Οι Αρκάδες κινήθηκαν άμεσα στις μεταγραφές τους ξανά. Πήραν 6 παίκτες καλύπτοντας συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Άλβαρες ήταν βασικός, ο Αλί Μπαμπά ήταν... εσωτερική μεταγραφή. Παίκτης που κέρδισε με το σπαθί του τη θέση στην 11άδα στα play out. Ο Ρετζίς μία από τα ίδια. Εχει βρει τα πατήματά του παίζοντας δεξιά, ο Ριέρα ήρθε στο "Κολοκοτρώνης" για εμφανίσεις όπως η σημερινή. Ο Μπέλοκ; Τα έχουμε γράψει πάλι. Η φετινή σεζόν είναι ένα στοίχημα για τον ίδιο που πρέπει και θέλει να κερδίσει.

Προπονητής: Ο Ράσταβατς, είναι δίκαιος. Όποιος παίζει ανταμείβεται. Το έδειξε στα play out. Το δείχνει και στο ξεκίνημα της σεζόν. Μπορείς να του βρεις κουσούρια - όπως στον καθένα. Αλλά όχι ότι δεν αποδίδει δικαιοσύνη.

Επίσης, είναι και λογικός. Εκεί που είδε το κέντρο του να... κρεμάει προχώρησε σε άμεση αντικάταστασή του με τους Μουνάφο και Μπέλοκ να αφήνουν τη θέση τους σε Μπόρχα Φερνάντεθ και Βαλιέντε. Τι λύσεις!

Ο Τίλικα επίσης, έδωσε φρεσκάδα, ενώ θυμίζουμε ότι ακόμη δεν έχουν μπει οι Ντρούπι, Ορόσκο, αλλά κι ο Λουίς Φερνάντεθ που είχε πρόβλημα τραυματισμού!

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που δεν δουλεύει τυχαία. Μη ξεχνάμε ότι είναι ίσως κι η μόνη στη Super League που διαχειρίστηκε άψογα το κενό της καραντίνας, δεν έβγαλε μυϊκούς τραυματισμούς και τώρα στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει... φρέσκια και ορεξάτη. Πολλά μπράβο γι' αυτό αξίζουν στο γυμναστή της ομάδας, Παύλο Γκότση!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων