ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Όλη η Πελοπόννησος στο γήπεδο για τον Αστέρα

Δεν είναι ψέμα. Ο Αστέρας, προχώρησε σε άλλο ένα σπουδαίο deal. Ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν για τον Φώτη Ψεύτη, όπως ενημερωθήκατε από το arcadiasports.gr.

 

Ναι, καλά διαβάσατε, αυτή η ομάδα από την Τρίπολη στέλνει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και τέταρτο παιδί της στο ιταλικό ποδόσφαιρο. 

Αντζουλάς στην Φιορεντίνα, Μιχελής στη Μίλαν, Κυριακόπουλος στη Σασουόλο. Τώρα, ο Ψεύτης, στη Μίλαν κι αυτός.

Πόση περηφάνια πρέπει να νιώθουν οι ιδιοκτήτες της ομάδας Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος για το δημιούργημά τους! Πόσο μπορούν να λένε, με ικανοποίηση, "ναι, κάτι κάνουμε καλά τελικά στην Ακαδημία μας", οι άνθρωποι που δουλεύουν μέρα νύχτα γι' αυτήν. 

Αλήθεια, ο κόσμος μπορεί να διανοηθεί ότι μια ομάδα με μέσο όρο εισιτηρίων - οριακά πάνω από τα 2.000 - μπορεί να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Μίλαν, της Φιορεντίνα, παλιότερα της Γιουβέντους... 

Και δεν μιλάει απλά, εξασφαλίζει deals!

Οι δεσμοί, πλέον, με τη Μίλαν έχουν δυναμώσει αρκετά. Μη ξεχνάμε την πώληση του Ντοναρούμα εκεί για πάνω από 1.000.000 ευρώ. Ο δανεισμός του Μιχελή στη συνέχεια, όπου το παιδί κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στην Ακαδημία των "ροσονέρι". 

Μη ξεχνάμε και τη συμφωνία του 1.000.000 ευρώ με την Σασουόλο για τον Κυριακόπουλο. 

Πριν λίγες ώρες είδαμε τις κλήσεις στην Εθνική ομάδα. Βασίλης Λαμπρόπουλος, Κώστας Φορτούνης, Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιώργος Κυριακόπουλος είναι στις επιλογές του Τζον Φαν Σιπ. 

Αλήθεια, μπορείτε να βάλετε στο μυαλό σας τι σημαίνει αυτό; Όχι για την Τρίπολη, αλλά για την Πελοπόννησο.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κυρίες και κύριοι, αξίζει να έχει στις εξέδρες του - όταν επιτραπεί πάλι - κόσμο απ' όλο το νομό! 

Από την Καλαμάτα, από την Πάτρα... Φίλους του ποδοσφαίρου, που θέλουν να δουν έναν σύλλογο να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Με πολλή δουλειά, το αποτέλεσμα της οποίας κάνει τόσο θόρυβο που δεν μπορείς παρά να χαρείς γι' αυτόν. Αν χαίρεστε, δείξτε το με πράξεις, όταν ο εφιάλτης του κορωνοϊού αποτελεί παρελθόν!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων