ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διαψεύστε όποιον δεν πιστεύει στο θαύμα του Αστέρα!

Προσωπικά, θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να πλασαριστεί η ομάδα στην πρώτη 5άδα. Όχι ακατόρθωτο.

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Αλλά, αλήθεια, αν εκείνοι που οδηγούν αυτό το καράβι όλα αυτά τα χρόνια και το έχουν μετατρέψει στο πιο επιτυχημένο της επαρχίας την τελευταία 12ετία, δεν πίστευαν, τότε ποιος;

Καϋμενάκης και Μπάκος δείχνουν το δρόμο όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνοι και τώρα στα δύσκολα έδειξαν πως αυτή η ομάδα δεν είναι για να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Τα λάθη που έγιναν στην αρχή της σεζόν έχουν κοστίσει, αλλά και ποιος δεν κάνει λάθη; Το ζήτημα είναι να τα αναγνωρίζεις, να βγαίνεις μπροστά και να μην φοβάσαι να προχωρήσεις.

Αυτό θα κάνει κι ο Αστέρας και φυσικά άπαντες ελπίζουμε αυτοί οι παίκτες να διαψεύσουν όποιον δεν πιστεύει στο στόχο των πλέι οφ!

Υ.Γ. Τεράστια αξία το γεγονός ότι η ομιλία ξεκίνησε θίγοντας το θέμα της υγείας του Καπίγια. Δήλωση στήριξης, αγάπης, προς ένα μέλος της κιτρινομπλέ οικογένειας. Αυτό δείχνει και τις αξίες που αποτελούν τη βάση της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων