ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν θα είναι απλά μια νίκη!

Σε τρία ματς ο Ατρόμητος έχει νικήσει τον ΑΣΤΕΡΑ με το ίδιο σκορ (1-0). Οι Αρκάδες, καλούνται να βγάλουν νεύρο, προσωπικότητα και να καλύψουν τις πληγές τους με μια σημαντική νίκη.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, λοιπόν, παίζει με τον Ατρόμητο που φέτος του κάνει ζωή δύσκολη.

Στο Περιστέρι, στο ματς του πρώτου γύρου, οι Αρκάδες ηττήθηκαν 1-0 σε ένα ματς όπου αποβλήθηκε ο Καλτσάς για μαρκάρισμα που έκανε... ΠΟΤΕ, ενώ ακολούθησε κι ο Ιγκλέσιας, βλέποντας υπερβολική δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακόμα κι έτσι όμως, δεν ήθελε πολύ να μπει το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Κυριακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι, σ' ένα ματς όπου ο Αθανασιάδης ήταν τρομερός.

Στο ματς του δεύτερου γύρου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ καλείται να πάρει μια νίκη που πέρα από τους σημαντικούς τρεις βαθμούς, στο κυνήγι της 5ης θέσης θα δώσει και... φτερά στους παίκτες για τη συνέχεια.

Θα δείξει ότι οι παίκτες έβγαλαν νεύρο και τσαμπουκά απέναντι σε μια ομάδα που φέτος είτε έτσι είτε αλλιώς δεν έχουν νικήσει.

Και φυσικά θα τους... χτυπήσουν σ' ένα κρίσιμο σημείο, παίρνοντας και την εκδίκησή τους για το Κύπελλο όπου τους απέκλεισε η ομάδα του Περιστερίου.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει παίκτες με προσωπικότητα και αυτοί καλούνται να καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο ό,τι έχουν και δεν έχουν καθότι μετά ακολουθούν και τα δύσκολα ματς με Πανιώνιο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων