ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο δικός του ο δρόμος με τους "μεγάλους"

Στον ΑΣΤΕΡΑ ετοιμάζονται για το 6ο φετινό τους ματς κόντρα σε έναν "μεγάλο". Έχουν ήδη δείξει το αν μπορούν να αντεπεξέλθουν και τώρα καλούνται να κάνουν μία ακόμα υπέρβαση!

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Οι ΑΡΚΑΔΕΣ έχουν αποδείξει, φέτος, ότι όταν έχουν απέναντί τους έναν από τους λεγόμενους "bog 4" τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει εφαρμόσει μια σφικτή τακτική, με τους παίκτες του να οδηγούν τον αντίπαλο στα άκρα. Σέντρες και ψηλές μπαλιές μέσα στην περιοχή είναι... βούτυρο στο ψωμί για Τριανταφυλλόπουλο-Πασαλίδη (απέναντι στον Ολυμπιακό θα παίξει ο Σελίν λόγω τιμωρίας του Τριαντάφυλλου).

Ο Ιγκλέσιας κλείνει εξαιρετικά μπροστά από τα στόπερ και εκεί έρχεται να... κουμπώσει ο Μουνάφο τέλεια, μοιράζοντας την μπάλα για να βγουν (αντ)επιθέσεις σε πρώτο ή δεύτερο χρόνο. 

Η πρώτη νίκη των Αρκάδων φέτος ήρθε κόντρα στην ΑΕΚ με 2-0 στο "Κολοκοτρώνης".

Το σερί του αήττητου των 8 αγώνων ξεκίνησε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0, ενώ να θυμίσουμε πως ο Παντελίδης έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα στο "Καραϊσκάκης" στις 16/9, για το πρωτάθλημα, με το ματς να έρχεται 1-1.

Τρεις μέρες αργότερα, οι δυο τους κοντραρίστηκαν για το Κύπελλο με την ομάδα της Τρίπολης να χάνει 2-1 πολύ δύσκολα ένα ματς όπου κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι θετικό.

Ακόμη και στην Τούμπα που ηττήθηκε, μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μπήκαν... ζεστοί οι γηπεδούχοι αλλά στη συνέχεια η ομάδα βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να ισορροπήσει το ματς με το σκορ να μην... ξεφεύγει και να μένει στο 2-0.

Ο Αστέρας, λοιπόν, ξέρει το πώς να παίρνει αποτελέσματα και δη στην έδρα του που έχει κάνει το 2/2. Λέτε να... τριτώσει; Η απάντηση σε λίγες μέρες στο Κολοκοτρώνης.

Υ.Γ.: Εννοείται πως η ατμόσφαιρα ΠΡΕΠΕΙ να είναι όπως με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων