ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ας μιλήσουμε για εμπιστοσύνη...

Ο Αστέρας, είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα που έχει πλάνο στο παιχνίδι της, ξέρει πώς να στηθεί και τι να ζητήσει μέσα στο γήπεδο. Ο Παντελίδης έχει καταφέρει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης που αποτελεί οδηγό της! 

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Με την έλευση του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα, διαβάζαμε και γράφαμε ότι αυτό που άλλαξε ήταν η ψυχολογία.

Είναι αλήθεια. Όποιον κι αν ρωτήσεις στο "Κολοκοτρώνης", θα σου μιλήσει για το πόσο σημαντικό ρόλο έχει διαδραματίσει ο κόουτς (και) σ' αυτό το κομμάτι. 

Από μόνη της, όμως, η ψυχολογία δεν έρχεται αν πρώτα δεν έχει δημιουργηθεί εμπιστοσύνη.

Και σε αυτό ο Σάββας Παντελίδης είναι... μάστορας! Παρόλο που γενικότερα η εμπιστοσύνη αναπτύσσεται μεταξύ δύο πλευρών αργά, εδώ πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Αυτό εξάλλου, φάνηκε περίτρανα και στην περσινή του παρουσία στον Ηρακλή. Έμεινε σε μια ομάδα που η κανονικότητα είχε πάει περίπατο. Φρόντισε να κρατήσει το μυαλό των παικτών του μόνο στην μπάλα κι η ομάδα του δεν έπεσε ΠΟΤΕ αγωνιστικά.

Ερχόμενος, λοιπόν, στην Τρίπολη, βρήκε παίκτες ψυχολογικά να είναι πολύ άσχημα.

Για να φτάσει αυτή η ομάδα να είναι επτά εβδομάδες αήττητη, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες  χύθηκε πολύ ιδρώτας. 

Αρχικά, όμως, ο Παντελίδης έκανε κάτι άλλο: Κέρδισε τους παίκτες. Προσέξτε! Μιλάμε για τους ίδιους παίκτες που είχαν κι οι προκάτοχοί του (Ελευθερόπουλος, Χάβος, Βεργέτης). 

Στα χέρια του όλοι απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Όλοι ξέρουν πως αν αξίζουν, θα παίξουν. Υπάρχει εμπιστοσύνη, όπως γίνεται και στις οικογένειες. 

Μαζί πορεύονται και πηγαίνουν βήμα - βήμα για να είναι ομάδα σε θέση να διεκδικεί την 5η θέση.

Επίσης, ο Παντελίδης, εμπιστεύεται και αυτούς που έχει. Ο Αστέρας, είναι ίσως από τις λίγες ομάδες, αν όχι η μόνη που θα πάει μεταγραφικά για μία με δύο περιπτώσεις. Δεν... τρελαίνεται να προβεί σε αλλαγές. Γιατί; Γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη! 

Από εκεί ξεκινούν όλα. Τα γκολ θα έρθουν - ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα βγάζει στο γήπεδο στοιχεία που σε κάνουν να... γουστάρεις αυτήν την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων