ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο... μόνος δρόμος του ΑΣΤΕΡΑ

Οι νίκες έχουν βάλει τον ΑΣΤΕΡΑ σε τροχιά 5άδας. Τίποτα δεν έχει επιτευχθεί ακόμη, μιας κι οι Αρκάδες έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Κέρκυρα

Ο Σάββας Παντελίδης το είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξή του στον Αρκαδία 93.8: "Δεν πετυχαίνεις τίποτα με 2-3 νίκες".

Οι κιτρινομπλέ βρίσκονται ήδη στους "16" του Κυπέλλου ενώ για η λέξη αγνοείται από το ματς της Τούμπας, έχοντας μαζέψει 9 βαθμούς σε τρεις εβδομάδες, παίζοντας με Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Λεβαδειακό.

Ο μόνος δρόμος που έχει μπροστά του και πρέπει να περπατήσει, πλέον, η ομάδα είναι αυτός της σταθερότητας.

Να κρατήσει η ομάδα το πνεύμα του νικητή και να το βγάλει απέναντι στην Κέρκυρα. Εξάλλου, η μοναδική σκέψη που που έχουν έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας είναι μία: αυτή της νίκης.

Θα είναι η 4η σερί και μετά η ομάδα πηγαίνει σε Ριζούπολη (10/12) και στη συνέχεια έχει τον Παναιτωλικό στην έδρα του (17/12). Με αυτές τις υποχρεώσεις λέει "αντίο" στο 2017 και αυτό το "αντίο" μπορεί να το κάνει με τον πλέον ιδεατό τρόπο.

Δεν θριαμβολογούμε προκαταβολικά, όμως, πάνω σ΄αυτό που έχουν αρχίσει να χτίζουν Παντελίδης, συνεργάτες και παίκτες (φυσικά) πρέπει να μπαίνουν λιθαράκια. Μικρά, μικρά λιθαράκια που θα "χτίσουν" τις βάσεις για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει: Στην 5άδα και στην Ευρώπη.

Y.Γ.: Περιττό να αναφέρουμε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία σας στα ματς στο "Κολοκοτρώνης". Ο Θοδωρής Τσούτσος κι ο Νίκος Γρίτσης τα έχουν πει ήδη μια χαρά. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε πάνω σ' αυτό. Τα 1.500 άτομα δεν αντικατοπτρίζουν τη δυναμική της ομάδας σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων