ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αήττητος μέχρι να βγει το 2017!

Σ'  ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σημασία έχει η διάρκεια! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τις δύο κολλητές νίκες σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που έχει μέχρι να βγει το 2017, έχει τη δυνατότητα να μπει για τα καλά σε ευρωπαϊκή τροχιά! 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λεβαδειακός

Η νίκη με τον Πλατανιά είναι ήδη παρελθόν στον ΑΣΤΕΡΑ.

Οι Αρκάδες έχουν μπροστά τους τώρα δύο ματς με Λεβαδειακό και Κέρκυρα στο "Κολοκοτρώνης" και φυσικά αυτοσκοπός είναι οι νίκες ώστε να επιτευχθεί το 4Χ4.

Αν γίνει το απόλυτα σ' αυτά τα δύο ματς, η ομάδα θα φτάσει στους 18 βαθμούς, θα αναρριχηθεί στη βαθμολογία και θα αποκτήσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Μέχρι να φύγει το 2017, ακολουθούν, μετά τα δύο εντός:

-10/12 με Απόλλωνα (εκτός)

-17/12 με Παναιτωλικό (εντός)

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα πρόγραμμα όπου μπορεί εύκολα να διατηρηθεί το αήττητο και έτσι η ομάδα να μπει σε τροχιά 5άδας. Αυτός είναι κι ο κρυφός στόχος. Αυτός είναι κι ο στόχος που πρέπει να έχουν στην Τρίπολη τόσο βάσει του ρόστερ όσο και των συνθηκών εργασίας που υπάρχουν στο σύλλογο.

Μέσα απ' αυτό το πρόγραμμα οφείλουν άπαντες να αποδείξουν  ότι αποτελεί κακή παρένθεση και το κακό φετινό ξεκίνημα αλλά κι η περσινή εφιαλτική σεζόν.

Η ομάδα έχει δείξει τις δυνατότητές της. Παίκτες με δεδομένη αξία υπάρχουν, παίκτες που εξελίσσονται και έχουν μπει ήδη στο μπλοκάκι των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει δείξει ότι έχει βρει τη... συνταγή για να μπει η ομάδα και πάλι σε ρώτα για να λάμψει. Όλα είναι ευνοϊκά για τους Αρκάδες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων