ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τους δίνεις το χέρι σου και... πας!

Σε ομαδικό επίπεδο δεν μπορείς να σταθείς σε πολλά στο ματς με τον Ατρόμητο, σε ατομικό όμως υπάρχουν κάποιοι που ξεχώρισαν και που μπορούν να φανούν σημαντικοί για τη συνέχεια.

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο αποτελούν δουλειά των πολλών αλλά παντού και πάντα υπάρχουν κάποιοι που κάνουν τη διαφορά, είτε με την προσωπικότητά είτε με την αγωνιστικότητά τους. Ο Σάββας Παντελίδης είπε ότι όλοι θα δουλέψουν πολύ για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και για να "χτίσεις" πρέπει να έχεις τα υλικά. Κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ τα διαθέτει αυτά και μάλιστα κάποια είναι πιο... εκλεκτά. 

Στο ματς με τον Κισσαμικό, όχι, δε μας... βγήκαν τα μάτια από την μπαλάρα που είδαμε. Δεν μείναμε με το στόμα ανοιχτό από τις φάσεις και τα τόσα πολλά γκολ.

Είδαμε όμως μια ομάδα που το γύρισε παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την άσπρη βούλα, ενώ στη συνέχεια δεν του δόθηκαν σε δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Όπως και να 'χει "η δουλειά έγινε". Σ' αυτούς που θα σταθούμε είναι ο:

Τριανταφυλλόπουλος: Σκόραρε σ' ένα πολύ κρίσιμο σημείο, στέλνοντας σύνθημα αντεπίθεσης για την ανατροπή. Σ' όλα τα ματς έχει πάθος, δεν κάνει λάθη και είναι η κολόνα της άμυνας έχοντας στο πλευρό του ή τον Πασαλίδη ή τον Σελίν. Το σημαντικότερο απ' όλα τα παραπάνω η κίνησή του στο γκολ του Δουβίκα. Πάει τον χτυπάει για να εμψυχώσει το μικρό στο πρώτο του γκολ με την φανέλα των Αρκάδων. Σαφώς μία προσωπικότητα που μπορεί να στηριχτεί πάνω του η ομάδα.

Καλτσάς: Η ποιότητά του αναμφισβήτητη. Χθες κόντρα στον Κισσαμικό είδαμε τον παίκτη για τον οποίο οι ιδιοκτήτες της ομάδας έδωσαν πέρυσι το καλοκαίρι πακτωλό χρημάτων. Ήταν μέσα στα δύο πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής, κυνήγησε φάσεις, έβγαλε τη σέντρα στο 80' για τον Μανιά που δεν την μετουσίωσε σε γκολ ο επιθετικός της ομάδας και γενικότερα ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. 

Μουνάφο: Η σταθερή αξία. Ο Αργεντινός σ' όλα τα ματς "καταπίνει" χιλιόμετρα, μαρκάρει πιέζει και από τα πόδια του ξεκινούν αρκετές κόντρες αλλά και οργανωμένες επιθέσεις. Πολύ σημαντική η παρουσία του στο χώρο του κέντρου που θα λείψει στην Τούμπα μιας και εκεί έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του. 

Θα πρέπει να σταθούμε επίσης στους:

Κυριακόπουλο: Είναι ένα παιδί το οποίο έπαιξε πολύ καλά στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, είχε ένα καταπληκτικό γκολ στο φιλικό με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι μπορούσε να σκοράρει όταν η ομάδα του ήταν με 9 αλλά η φοβερή εκτέλεση φάουλ του σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε κόρνερ με τον Γιαννιώτη να ακουμπάει την μπάλα. Όποτε του δίνεται η ευκαιρία ανταποκρίνεται στο έπακρο κι ο Παντελίδης βλέπει ότι έχει ακόμα μία αξιόλογη λύση στο ρόστερ του.

Δουβίκα: Έκανε κόντρα στην ομάδα των Χανίων ό,τι του έλειπε: Σκόραρε και πλέον αναμένεται να δούμε περισσότερα απ' αυτόν στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων