ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πίστη στον κορμό του Αστέρα

Στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ έως τώρα στο πρωτάθλημα, έχουν αγωνιστεί κυρίως οι παλιές… καραβάνες της ομάδας.

ΑΣΤΕΡΑΣΑπόλλων Σμύρνης

Ψήφο εμπιστοσύνης στις παλιοσειρές του ΑΣΤΕΡΑ δίνει ο Μίλαν Ράσταβατς σε αυτά τα πρώτα επτά παιχνίδια, που έχουν παίξει οι κιτρινομπλέ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικό δε ότι οι Παπαδόπουλος και Κώτσιρας είναι βασικοί και χωρις να χάσουν δευτερόλεπτο, με 673 λεπτά στα πόδια τους.

Πασαλίδης-Σουάρεθ, οι οποίοι αγωνιζόμενοι από πέρυσι στα περισσότερα ματς μαζί, έχουν βρει χημεία στο κέντρο της άμυνας. Στο μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο ο Ελληνας στόπερ δεν είχε παρτενέρ τον 30χρονο Ισπανό, ήταν στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Εκεί, ήταν ο Αντζουλάς στη θέση του Σουάρεθ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν πειραματίζεται ιδιαίτερα ούτε όσον αφορά τους αμυντικούς χαφ, με τους Μουνάφο-Βαλιέντε να είναι αυτοί οι οποίοι τραβάνε κουπί στον άξονα μέχρι στιγμής. Μόνο στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ υπήρξε διαφοροποίηση στη μεσαία γραμμή, καθώς με τους «πράσινους» ο Μπελόκ πήρε τη θέση του Βαλιέντε και με τους Κρητικούς ο Μπόρχα Φερνάντεθ του Μουνάφο.

Οι μόνες θέσεις στις οποίες βλέπουμε συχνά αλλαγές είναι αυτές πίσω από τον Μπαράλες. Οι Ριέρα και Σίτο είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο για τις δυο από τις τέσσερις θέσεις. Τιλικα, Αλί Μπαμπά και Κρεσπι, εναλλάσσονται στο βασικό σχήμα.

Ο Τιλίκα μάλιστα, είναι το φετινό μεταγραφικό απόκτημα με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του (367’), συγκριτικά με τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες των Αρκάδων. 

Άλβαρες, Ντρούπι Γκόμες, Μπράιαν Ορόσκο, Πέπε Καστάνο και Ρούμπεν Γκαρσία, έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Δικαιολογημένα καθώς δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή -και ειδικά για κάποιον από την Αργεντινή- να έρχεται στη χώρα μας και να προσαρμόζεται άμεσα στα ελληνικά δεδομένα.

Χρόνος και υπομονή χρειάζεται για να τους δούμε όλους. Καλώς ή κακώς το φετινό πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, όπως και πέρυσι και αν υπολογίσει κανείς πως υπάρχουν τα Play Off και Play Out, αλλά και το κύπελλο, τότε όλοι είναι χρήσιμοι.

Αναλυτικά τα λεπτά που έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ:

  1. Νίκος Παπαδόπουλος: 673’
  2. Γιάννης Κώτσιρας: 673’ 
  3. Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: 668’
  4. Χερόνιμο Μπαράλες: 667’
  5. Χρίστος Τασουλής: 607’
  6. Λουίς Βαλιέντε: 540’
  7. Χουάν Μουνάφο: 532’
  8. Ντάνι Σουάρεθ: 530’
  9. Αντριάν Ριέρα: 508’
  10. Ρετζίς Κρεσπί: 429’
  11. Λέο Τιλίκα: 367’
  12. Σίτο: 336’
  13. Αλί Μπαμπά: 152’
  14. Μπόρχα Φερνάντεθ: 145’
  15. Ματίας Ιγκλέσιας: 112’
  16. Γιώργος Αντζουλάς: 94’
  17. Ροντρίγκο Γκόμες: 80’ 
  18. Λουίς Φερνάντεθ: 75’
  19. Φεντερίκο Άλβαρες: 71’
  20. Φρανκ Μπελόκ: 56’
  21. Πέπε Καστάνο: 49’
  22. Μπράιαν Ορόσκο: 40’
  23. Ρούμπεν Γκαρσία: 4’

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων