ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ θα τον οδηγήσει ψηλά

Η ήττα από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν είναι καταστροφικό αποτελέσματα για τον ΑΣΤΕΡΑ και τη συνέχεια του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ίσως η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο να στενοχωρεί, όμως ας δούμε τη "μεγάλη εικόνα".

ΑΣΤΕΡΑΣΒόλος

Οι Αρκάδες στα πρώτα 6 παιχνίδια που έχουν δώσει για τη Super League, έχουν πετύχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία, ενώ έχει υποστεί 2 ήττες από τους πρωτοπόρους και μάλιστα εκτος έδρας. Αυτό σημαίνει 10 βαθμούς.

Οι συγκεκριμένες ήττες δεν ήρθαν με κατεβασμένα χέρια. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάλεψε αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του, στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρόσφατο ματς με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, "πλήρωσε" τα λάθη του και το κακό 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. "Ξύπνησε αργά", όπως είπε και ο Παπαδόπουλος και αυτό του στοίχισε.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ "χτυπάει" κάθε ματς, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη και κοιτάει μόνο προς τα πάνω! Αυτό του αξίζει άλλωστε, βάσει ποιότητας ρόστερ, επένδυσης, φιλοσοφίας.

Ο φετινός κορμός των Αρκάδων είναι καλύτερος συγκριτικά με αυτόν της περυσινής σεζόν. Κι ακόμα ορισμένοι παίκτες δεν βρίσκονται στο 100%. 

Όπως οι Ορόσκο και Ντρούπι Γκόμες, οι οποίοι κόντρα στον Άρη, κατάφεραν προερχόμενοι από τον πάγκο να δώσουν άλλο αέρα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Όπως ο Καπιγια που επιστρέφει, ο Λουίς που έλειψε, ο Άλβαρες.

Υπάρχει βάθος στο ρόστερ και ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλά σε κρίσιμα παιχνίδια και να οδηγήσουν τους "κιτρινομπλέ" στο δρόμο των επιτυχιών. Χρειάζεται χρόνος, αλλά το αποτέλεσμα μοιάζει περίπου βέβαιο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων