ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Υπομονή...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να έφυγε με άδεια χέρια από το "Καραϊσκάκης", ωστόσο έδειξε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του κόντρα σε μία ομάδα η οποία πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ.

 

Οι Αρκάδες κατάφεραν για μία ώρα παιχνιδιού να κρατήσουν το μηδέν. Σε όλο αυτό το διάστημα, στο παιχνίδι τους ήταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαν δουλέψει την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με τον Ράσταβατς.

Παρ' όλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" με την είσοδο των Φορτούνη και Μασούρα στο ματς, βελτίωσαν την εικόνα τους και εν τέλει κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο, δεν πρέπει κάποιος να απογοητεύεται από την εικόνα του ΑΣΤΕΡΑ στο "Καραϊσκάκης". Παρουσίασε θετικά στοιχεία και έβαλε (γι' ακόμη μία φορά) ζόρια στον Ολυμπιακό.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που δεν έχουν μπει όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στο κλίμα και σε φουλ ρυθμούς. Ντρούπι Γκόμες και Μπράιαν Ορόσκο χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε προσφέρουν κι αυτοί τις υπηρεσίες τους. Μάλιστα, ο πρώτος για να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό κάνει κάθε μέρα διπλές προπονήσεις.

Ενώ από την άλλη να μην ξεχνάμε και τις σημαντικές απουσίες που είχαν οι κιτρινομπλέ κόντρα στους Πειραιώτες, με σημαντικότερη αυτή του Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος πέρυσι ήταν ο MVP των Play Out.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων