ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σε τροχιά... restart

Ολοι θέλουν να αφήσουν στην άκρη την περυσινή σεζόν στον Αστέρα και να μπορέσουν φέτος να φτάσουν ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κώστας Τόπας γράφει για τους Αρκάδες που βρίσκονται σε τροχιά... restart.

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Η διοίκηση του Αστέρα προσπαθεί να ανταγωνιστεί ομάδες με τεράστια ιστορία και δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους! Χορηγούς εκατομμυρίων και προηγμένες ποδοσφαιρικά πόλεις.

Δεν είναι καθόλου εύκολο για μία ομάδα όπου η έδρα της δεν βρίσκεται σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να καταφέρει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Κι όμως οι Αρκάδες τα τελευταία 12 χρόνια βρίσκονται στη Super League και διακρίνονται σχεδόν κάθε σεζόν.


Πάμε παρακάτω. Η ομάδα της Τρίπολης είναι από τις λιγοστές που ποδοσφαιριστές της αναδεικνύονται και εν συνεχεία κλείνουν μία σπουδαία μεταγραφή στο εξωτερικό. Τριανταφυλλόπουλος, Μανιάς και πλέον Καλτσάς είναι μερικά από τα πρόσφατα παραδείγματα.

Οσον αφορά τον τελευταίο η διοίκηση έκρινε ορθά την απόφαση του ποδοσφαιριστή και δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στην απόφαση του. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε τότε δεν θα βλέπαμε τον περυσινό Καλτσά στον αγωνιστικό χώρο αλλά κάτι άλλο.

Για ένα σύλλογο είναι σημαντικό να υπάρχει «υγεία». Οχι μόνο εντός τεσσάρων γραμμών, αλλά και στα αποδυτήρια. Η απογοήτευση του ενός δεν έκανε ποτέ καλό στο σύνολο.

Οι κιτρινομπλέ φέτος αποφάσισαν να ενισχύσουν αλλά και να καλύψουν τις... τρύπες του ρόστερ με ισάξιους η καλύτερους ποδοσφαιριστές. Παίκτες με παραστάσεις από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα αλλά και με Ισπανό κόουτς που περνάει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.


Ηδη μετά την αποχώρηση του Καλτσά, ο Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Σίτο. Μ’ έναν ποδοσφαιριστή γέννημα θρέμμα της Βαλένθια, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Οσο για την επίθεση; Όλοι εντόπισαν το πρόβλημα στο σκοράρισμα και αποφάσισαν να φέρουν έναν από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία του Αστέρα, τον Χερόνιμο Μπαράλες. Οι συστάσεις περιττές.

Η μεταγραφική περίοδος δεν τελείωσε. Οι κιτρινομπλέ συνεχίζουν το μεταγραφικό σαφάρι προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σε μεγαλύτερο βαθμό.

Εν κατακλείδι, οι Αρκάδες τη φετινή σεζόν έκαναν ένα restart. Με νέους ποδοσφαιριστές, νέο προπονητή, νέες φιλοδοξίες και όνειρα. Στο παρελθόν έχει αποδειχθεί άλλωστε πως ένας παίκτης δεν κάνει τη διαφορά, αλλά το σύνολο πηγαίνει μπροστά μια ομάδα.

Αισιοδοξία και πίστη λοιπόν στους ανθρώπους που έχουν αγαπήσει όσο τίποτα άλλο την ομάδα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων