ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γεμίστε το κι όλα μπορεί να συμβούν

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-0 και το όνομα των Αρκάδων σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι χαμένο αν δεν παιχτεί.

 

Σαφώς και είναι δύσκολο, σαφώς και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και ο Αστέρας ξέρεις πως είναι ικανός για όλα. 

 

Το αν θα τα καταφέρει θα το ξέρουμε το απόγευμα. Αυτό που μπορούμε όλοι να κάνουμε μέχρι τότε, είναι να πάμε γήπεδο, να φωνάξουμε, να στηρίξουμε για όσα λεπτά χρειαστεί και ποτέ δεν ξέρεις. Οι Αρκάδες μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε, να πιστεύουμε. Και αυτό το ματς, Μεγάλη Πέμπτη, δίνει μια ευκαιρία στην Τρίπολη να ενωθεί ξανά, να νιώσει περήφανη, να σηκώσει ανάστημα. 

 

Ο Αστέρας δίνει συνεχώς τέτοιες ευκαιρίες. Αυτή η ομάδα σε έχει κάνει να κλάψεις Τριπολιτσιώτης, Αρκάδα όπου κι αν βρίσκεσαι. Σε όποια γωνιά της Ελλάδας, της γης. Αυτή την ομάδα την λατρεύεις και έχεις δεθεί βαθιά μαζί της. Ο Αστέρας είναι πια μια σταθερή αξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μια ομάδα που χαρίζει συναισθήματα. 

 

Αυτό το απόγευμα, λοιπόν, είναι ευκαιρία να το θυμόμαστε όλοι για μια ζώη. Αλωστε το ποδόσφαιρο είναι αυτές οι στιγμές. Αυτές μας καψουρεύουν. Ελάτε όλοι στο Κολοκοτρώνης, Δήμαρχοι και μη (εκλογές έρχονται), και ποτέ δεν ξέρεις. Αστέρας είναι...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων