ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο νόμος της ζούγκλας

Πόσο ακόμα θα μπορώ, που λέει και το τραγούδι, να ανέχομαι τέτοια διαιτησία. Αυτή θα μπορούσε να ήταν η καθημερινή ατάκα ενός Ελληνα φιλάθλου που παρακολουθεί εδώ και τόσο καιρό αυτή την κατάντια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΗΣ

Αυτή τη φορά, ένα λάθος του Σιδηρόπουλου στο Περιστέρι έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να φύγει με τη νίκη σε έναν κομβικό αγώνα για τους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εντονες οι διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ατρομήτου για την ανατροπή –πέναλτι- που έδωσε εκτός μεγάλης περιοχής. 

 

Αλήθεια, που ήταν τόσο καιρό αυτοί οι κύριοι; Που ήταν όταν ο Αστέρας έπεφτε θύμα κακών σφυριγμάτων στους αγώνες με τους υποτιθέμενους μεγάλους;

Απορώ με τη φιλοσοφία μερικών. Επρεπε δηλαδή να φτάσουμε αρχές Φλεβάρη του 2019 (!) προκειμένου να ξυπνήσουν ορισμένοι; Μήπως τα πράγματα μέχρι στιγμής πήγαιναν καλά για την ομάδα τους; Μπορεί και όχι. Αλλά... τουμπεκί!

 

Φαίνεται πως η διαιτησία του Σιδηρόπουλου... αφύπνισε τον κ. Σπανό, ο οποίος εξοργισμένος μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: "Η καραμέλα της εξυγίανσης έλιωσε εδώ και καιρό. Έχουν ένα πρωτάθλημα που προστατεύονται οι τρεις μεγάλοι και οι υπόλοιποι σφάζονται στο γόνατο. Εμείς ως Ατρόμητος θα ζητήσουμε την παραίτηση του Μέλο Περέιρα και των βοηθών του. Όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές, σήμερα ένα σημαντικό ματς μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου της βαθμολογίας παίχθηκε με Έλληνες".

 

Στους αγώνες του Αστέρα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είδαμε όχι ένα αλλά περισσότερα σφυρίγματα –ώθηση στο μεγάλο – να δίνονται κατά της ομάδας της Τρίπολης. 

Την ίδια στιγμή, που οι υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης, χάζευαν τρώγοντας πασατέμπο στην πολυθρόνα τους. Φαίνεται πως τότε δεν τους ενοχλούσε.

Τώρα όμως που βρέθηκαν στην ίδια θέση με τους Αρκάδες, έτριξε η καρέκλα τους. 

 

Και ερωτώ: Αυτή είναι η πραγματική εξυγίανση που θέλουμε; Να καεί το σπίτι του γείτονα αρκεί να μην πειράξουν το δικό μας;

 

 

Σίγουρα, αυτό δεν κολακεύει ούτε τους αρμόδιους της κάθε ομάδας, ούτε καν το ελληνικό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό τόσα χρόνια ζούμε σε μία ζούγκλα που υπερισχύει ο βασιλιάς. Και ο μικρός απλά περιμένει τη σειρά του να τον κατασπαράξουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων