ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η παγίδα του φαβορί...

Θα έλεγε κανείς βλέποντας με την πρώτη ματιά την κλήρωση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος, πως ο Αστέρας έπεσε στα... μαλακά. Κι όμως τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

Δεν είναι όλα τα πράγματα στη ζωή πάντα τόσο εύκολα όσο δείχνουν. Αρκετές φορές για να πετύχεις περνάς μέσα από δύσκολα μονοπάτια και όχι από ευθείες. Η κληρωτιδα "επέλεξε" να βγάλει αντίπαλο του Αστέρα, μία ομάδα της Football League. Τον Εργοτέλη. Εύκολο; Οχι και τόσο.

 

Σαφώς και ο Εργοτέλης δεν είναι ομάδα κλάσης Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ομάδες που θα μπορούσαν να έχουν βρεθεί στο δρόμο του Αστέρα. Ωστόσο, ο σύλλογος της Κρήτης για να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται σίγουρα υπάρχει λόγος. Δεν έχει σημασία το γεγονός πως ανήκει στην Football League. Αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν μιλάμε για τον θεσμό του Κυπέλλο και πόσω μάλλον για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

 

Ο Εργοτέλης πέρασε μέσα από σπουδαίες προκρίσεις για να φτάσει εδώ. Ηταν σε όμιλο μαζί με τον περσινό Κυπελλούχο Ελλάδος, ΠΑΟΚ, Αήττητο Σπάτων και Αρη. Κατάφερε και άφησε εκτός διοργάνωσης τον Αρη, μία ομάδα που είχε ως κύριο στόχο να ξεχωρίσει στο Κύπελλο, επικρατώντας με 3-2! Από τον ΠΑΟΚ μπορεί να γνώρισε την ήττα, αλλά ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το τελευταίο λεπτό σαν να έδινε...  τελικό.

 

Και στα νοκ αουτ απέκλεισαν τον ΟΦΗ. Σε ένα τοπικό ντέρμπι, που πάντα παίζει ρόλο, μέσα στην καυτή έδρα του αντιπάλου ο Εργοτέλης πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Κόντρα σε έναν ΟΦΗ που αγωνίζεται στη Super League. 

 

Οι κρητικοί έχουν τεράστιο κίνητρο. Δεν έχουν να χάσουν πολλά, είναι μία οργανωμένη ομάδα με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στην επιθετική γραμμή που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε "χτυπήσουν". Αν ο Αστέρας εμφανιστεί χαλαρός και δεν μπει αποφασισμένος για την πρόκριση από το πρώτο ματς θα το πληρώσει.

 

Οποιος πιστεύει ότι μια ομάδα προκρίνεται από την κλήρωση κάνει λάθος...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων