ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρόνια πολλά χωρίς (πολλά) κλισέ!!!

Λοιπόν, τέρμα τα ψέματα! Το arcadia-sports κλείνει σήμερα 5 χρόνια λειτουργίας και δώσαμε όρκο ότι θα αποφύγουμε τα κλισέ και τις τυποποιημένες εκφράσεις που λέγονται και γράφονται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλιώς θα μας κόψουν το... τζάμπα τα μαγαζιά που τρώμε! (χιχι!).

Πάμε λοιπόν… Για όσους δεν κατάλαβαν, πριν από 5 χρόνια ανέβηκε το πρώτο θέμα σε τούτη τη γωνιά του διαδικτύου (ωχ, πρώτο κλισέ). Πλέον μπορούμε να πούμε ότι αν το arcadia-sports ήταν παιδί, φέτος θα πήγαινε νηπιαγωγείο! (ωχωχ, δεύτερο κλισέ-μας βλέπω νηστικούς). 

 

Ήταν καλοκαίρι, θαρρώ, του 2009! Ο ήλιος έκαιγε και μια πενταμελής παρέα από…  3 άτομα συζητούσε και έκανε σχέδια. Με την κουβέντα η ώρα πέρασε, για την ακρίβεια πέρασαν 3-4 μήνες, και τελικά την Τρίτη 24 Νοεμβρίου του 2009 τα κατάφεραν! Το arcadia-sports βγήκε αέρα και άρχισε να γίνεται συνήθεια και λατρεία (σύνελθε με τα κλισέ είπαμε!).

 

Ξεκινήσαμε με μια… δυνατή και πολυπληθή ομάδα αθλητικών συντακτών (α ναι, τρεις ήμασταν). Μείναμε όρθιοι παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συναντήσαμε (sic!!), η ομάδα μεγάλωσε, γίνεται ομαδάρα και σήμερα 5 χρόνια μετά επιβιώνουμε κόντρα στην οικονομική κρίση και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

 

Να πούμε και κάτι με σοβαρό ύφος... Ευχαριστούμε όλους αυτούς που αφιέρωσαν το χρόνο τους για το arcadia-sports. Που έγραψαν έστω και μια πρόταση, που έκαναν έστω και ένα ρεπορτάζ, αλλά και αυτούς που δούλεψαν στο τεχνικό κομμάτι! 

 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, μας διαβάζετε, μας στηρίζετε, μας κάνετε παρατηρήσεις για να γίνουμε καλύτεροι αλλά και εσάς που σε αυτά τα 5 χρόνια μας βάζετε τρικλοποδιές, μας κράζετε κλπ… δε βαριέσαι, κι αυτό διαφήμιση είναι!

 

Πριν κυλήσει το δάκρυ πάνω στο πληκτρολόγιο σας αφήνουμε να διαβάσετε τα σημερινά θέματα επικαιρότητας και να ακούσετε τις εκπομπές στο Radio Arcadia 93.8. 

 

Καλά να είμαστε και θα τα λέμε για χρόνια ακόμα! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων