ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποιος ΠΑΣ, η Μακάμπι...

Ως μη γενόμενο θεωρείται για μένα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Και οφείλω να πω ότι είναι από τις... λίγες φορές που θα συμφωνήσω με το συνάδελφο, Γιάννη Ντάλλα! Θεωρώ ότι ο Αστέρας δεν έχει –ακόμα- την πολυτέλεια και την εμπειρία να αφήνει γρήγορα πίσω του βραδιές σαν αυτή με τη Μακάμπι και να πηγαίνει στα –όποια- Γιάννενα 100% συγκεντρωμένος.

Ο Αστέρας δεν είναι –ακόμα- μια ομάδα που έχει φάει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με το κουτάλι, που έχει πάρει προκρίσεις και προκρίσεις, οπότε να μπορεί άμεσα να μπαίνει σε ρυθμούς Super League μετά από σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες.

 

Ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο για τον Στάικο Βεργέτη και τους συνεργάτες του να... μαζέψουν το μυαλό των παικτών και να το στρέψουν προς τον ΠΑΣ και μόνο. Η πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League είναι τεράστια και το καταλαβαίνουμε όλοι.


Την Πέμπτη υπάρχει μια δουλειά
που πρέπει να γίνει, οπότε αυτή τη στιγμή μπορεί να δικαιολογηθεί μια εμφάνιση όπως αυτή με τον ΠΑΣ, έστω κι αν υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ομάδα του Αστέρα. Το κλίμα είναι κλίμα "Μακάμπι" και επηρεάζει όλους. Και αυτούς που έπαιξαν με την ομάδα του Τελ Αβίβ στην Τρίπολη, και όσους δεν έπαιξαν αλλά τους δόθηκε μια ευκαιρία στα Γιάννενα και αυτούς που θα αγωνιστούν στη ρεβάνς της Κύπρου.


Το μόνο που θα πρέπει να προσεχτεί είναι όταν με το καλό έρθει η πρόκριση στους ομίλους
, να μη φύγει τελείως το μυαλό από τις Κυριακές και πάει στις... Πέμπτες! Εκεί θα πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν. Να γίνει αντιληπτό ότι η νέα ευρωπαϊκή συμμετοχή θα έρθει μέσα από το πρωτάθλημα οπότε θα πρέπει να υπάρξει... ρολάρισμα στη Superleague, που θα πρέπει να αρχίσει αμέσως μετά το μεγάλο ματς με τη Μακάμπι, το οποίο ευχόμαστε όλοι να μας συγκινήσει ξανά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων