ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δυστυχώς τον... Λεβαντόφσκι τον πήρε η Μπάγερν!

Δεν καταλαβαίνω αυτή την... παράνοια με τις μεταγραφές που χρειάζεται ο Αστέρας και κυρίως με το πώς τις συνδέει ο κόσμος. Ακούω από τους φιλάθλους της ομάδας να λένε: "κερδίσαμε τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ, αλλά είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές". Χαίρω πολύ.

Πάντα μια ομάδα χρειάζεται μεταγραφές. Κι η Μπάγερν σάρωσε πέρσι, αλλά έκανε και κάνει μεταγραφές όπως ο Λεβαντόφσκι. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που δεν χρειάζεται μεταγραφές, όσο καλά κι αν πηγαίνει στις διοργανώσεις που αγωνίζεται.



Και πρώτος να ήταν ο Αστέρας πάλι μεταγραφές θα χρειαζόταν.
Άλλο όμως να λέμε ότι χρειάζεται προσθήκες η ομάδα κι άλλο η συνεχής γκρίνια και η νοοτροπία τύπου: "πάρτε ρε αφεντικά 2 προπονητές και 3 παίκτες σε κάθε γραμμή να 'χουμε!". Δε γίνεται μια ομάδα να είναι μέσα στο στόχο της στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο να έχει (ουσιαστικά) αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό και να υπάρχει συνεχώς γκρίνια.



Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι φίλοι
της ομάδας πιέζουν και γκρινιάζουν επειδή αγαπούν τον Αστέρα και θέλουν να τον δουν ψηλότερα. Πρέπει να ξεχωρίζουμε όμως κάποια πράγματα. Να μη λέμε συνέχεια ότι ο Βεργέτης την Τετάρτη "δεν κάνει" και την Κυριακή "κάνει". Το ίδιο και για τους παίκτες. Σίγουρα θα ήταν καλό να υπάρχει π.χ. ένας πιο παραγωγικός φορ. Καμία αντίρρηση. Οι επιλογές καλώς ή κακώς έχουν γίνει από το καλοκαίρι και είναι δύσκολο να βρεις το Γενάρη παίκτες που θα σε βοηθήσουν άμεσα.



Επίσης, είχαμε τονίσει ότι μετά την αλλαγή προπονητή θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα
στην απόδοση της ομάδας και η διάρκεια που ζητά ο Στάικος Βεργέτης χρειάζεται χρόνο για να επέλθει. Ο Αστέρας όμως είναι 5ος, και βαθμολογικά βρίσκεται πιο κοντά στην 3η θέση και πιο μακριά από την 6η. Επομένως χρειάζεται στήριξη σε αυτούς τους παίκτες, σε αυτόν τον προπονητή και το ταμείο θα το κάνουμε μαζί στο τέλος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων