ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ένας "κοντός" -μόνο- δεν φέρνει την άνοιξη!

Δεν μας προξένησε κάποια εντύπωση η εξέλιξη του αγώνα στα Χανιά. Παιχνίδι κυπέλλου ήταν, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είχε αφήσει ανοιχτά τα πάντα για τη ρεβάνς, οπότε ο ΑΟΧ ήταν δεδομένο ότι θα πουλούσε ακριβά το τομάρι του αφού δεν είχε να χάσει κάτι.

Το θεωρητικό φαβορί, που ήταν ο Αστέρας, δε βρήκε διαδρόμους προς την περιοχή των γηπεδούχων, η ώρα κυλούσε και επειδή ο καιρός ήταν καλός, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να επικαλεστούν το "μια βροχή θα μας σώσει" και το παρέφρασαν στο "ένας κοντός θα μας σώσει"!

 

Ο "κοντός" έκανε πάλι το καθήκον του, "τρύπωσε" στη μικρή περιοχή (αλήθεια, πότε θα αρχίσουν να τον υπολογίζουν σοβαρά οι αντίπαλοι στα στημένα;;; Δεν πειράζει πάντως, βολεύει τον Αστέρα!) και με κεφαλιά έστειλε τον Αστέρα στους "16". Να σημειώσω εδώ την άποψή μου, ότι και το γκολ των Χανίων να μετρούσε, ο Αστέρας πάλι θα περνούσε. Πάντως οι Χανιώτες δίκαια φωνάζουν.

 

Το παιχνίδι προσφερόταν, ως έναν βαθμό, για δοκιμές σε πρόσωπα και τακτικές και αυτό έκανε ο Στάικος Βεργέτης. Σίγουρα ένα παιχνίδι δε φτάνει για να δείξει ένας παίκτης αν αξίζει ή όχι να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν υπάρχει όμως απεριόριστος χρόνος και ο Αστέρας πρέπει να βρει έναν κορμό από παίκτες που θα αλλάζουν πολύ δύσκολα. Να βρει τους παίκτες που θα τον αποτελούν και θα παίζουν σχεδόν βρέξει-χιονίσει!

 

Πέρσι ο Ράγιος έπαιξε περίπου 50 παιχνίδια. Στα ίδια επίπεδα και οι Ναβάρο-Σανκαρέ-Τσαμπούρης-Ντε Μπλάσις-Μπαρτολίνι. Δεν έβγαιναν ακόμα και σε ματς που χωρούσαν αλλαγές και ξεκούραση. Ο Στάικος ανέλυσε τους 3 στόχους που έχει. Θέλει το χρόνο ώστε να δει όλους τους παίκτες να αγωνίζονται, να τους αξιολογήσει και να καταλήξει στο βασικό κορμό, ο οποίος είναι απαραίτητος για κάθε ομάδα. Λογικά αυτό θα γίνει σύντομα, αλλά μέχρι να γίνει ίσως κοστίσει και σε βαθμούς πέρα από την αγωνιστική εικόνα. Πρέπει να υπάρχει υπομονή πάντως από όλους, γιατί ομάδες που να χτίστηκαν σε 1 ημέρα δεν υπήρξαν και δεν θα υπάρξουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων