ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αν πρέπει να τον σταυρώσουμε, πάμε όλοι μαζί!

Τελικά είναι πολύ εύκολο να «ισοπεδώσεις» κάποιον όταν βρίσκεται πεσμένος στο… έδαφος! Να τον διαλύσεις ψυχολογικά! Να τον κάνεις να νιώσει ανίκανος, χωρίς αυτοπεποίθηση. Αν μάλιστα είναι αδύναμος χαρακτήρας, τον καταστρέφεις…

Ακούσαμε πολλά στο γήπεδο για το πέναλτι που έκανε ο Τσαμπούρης. Κάποια τα θεώρησα λογικά, με κάποια άλλα διαφώνησα λόγω υπερβολών. Ο αμυντικός του Αστέρα δεν είναι Καφού. Δεν έχει καταπληκτική σέντρα (συχνά ούτε καν υποφερτή), δεν είναι αλάνθαστος, δεν είναι πάντα συγκεντρωμένος. Δεν είναι για την εθνική Ελλάδας, μιας και πολλοί τον λοιδορούν γι’ αυτό που ειπώθηκε κάποτε από τον προπονητή του.

 

Δεν είναι όμως και για πέταμα. Πέρυσι ήταν παρών στα περισσότερα ματς του Αστέρα και βοήθησε πολύ στο να έρθει η 3η θέση στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στον τελικό. Δεν κρύφτηκε, είχε πάθος, «τρέλα», καλή παρουσία στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων.

 

Φέτος ξεκίνησε με μία φάση που προκαλεί γέλιο και κλάμα μαζί! Ο αρχηγός του Αστέρα έκανε το πρώτο μεγάλο λάθος της χρονιάς και πολλοί άρχισαν να βγάζουν καζάνια χολής! Προσωπικά θα πω πως αυτό που συμβαίνει δεν έχει ουσία. Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο, ξέρουν πως κλάσματα του δευτερολέπτου μπορούν να σε κάνουν είτε ήρωα, είτε μαλ@κ@. Ο Τσαμπούρης έπαθε το 2ο!

 

"Κόλλησε", έκανε λάθος, τιμωρήθηκε! Να τον σταυρώσουμε; Να τον κατηγορήσουμε ακόμα και για την… οικονομική αστάθεια στην Ευρωζώνη; ΟΚ! Και τι θα κερδίσουμε; Γιατί, αν υπάρχει κέρδος από αυτή την απαξίωση, πάμε όλοι μαζί να τον σταυρώσουμε! Εύκολος στόχος είναι. Η απόφαση δική σας…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων