ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο θεός να βάλει το χέρι του!

Πρεμιέρα για την Α’ κατηγορία το προσεχές Σαββατοκύριακο και τα πράγματα δεν ξεκινούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αν δει κανείς το πρόγραμμα της πρεμιέρας θα παρατηρήσει πως την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο διεξάγονται τρία παιχνίδια!

Ναι, καλά διαβάσατε τρία παιχνίδια. Η Ελπίδα παίζει με την Τεγέα την Κυριακή στις 10:30 το πρωί, στις 13:00 η Νεστάνη με τον Ορχομενό και στις 16:00 ο Μαντινειακός υποδέχεται τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Στο μεσοδιάστημα πρέπει να συνυπάρχουν στα αποδυτήρια δυο και τρεις ομάδες, σε εποχές COVID-19. Αν για την υγειονομική προσοχή αλλάξουν παίκτες σε αμάξια και στον περιβάλλοντα χώρο τότε μιλάμε για ακόμη πιο τραγικές καταστάσεις.

Το ζέσταμα, θα διαδέχεται τη λήξη του προηγούμενου ματς.

Ο χλοοτάπητας, είναι ήδη ένα χαλί ή χάλι(ο τόνος όπου θέλετε) και ερασιτέχνες αθλητές θα πρέπει να προσέχουν αλλά και να έχουν την τύχη με το μέρος τους για να μην τραυματιστούν σοβαρά.

Τι σημαίνει ένας σοβαρός τραυματισμός ερασιτέχνη αθλητή;

Πρόβλημα στη δουλειά του και στο σπίτι του, στην καθημερινότητα του.

Σαφώς και από την στιγμή που αποφασίζει να αγωνιστεί αυτά τα ξέρει αλλά όταν και οι υπεύθυνοι φορείς έχουν σε αυτό το χάλι το ένα και μοναδικό γήπεδο οι πιθανότητες αυξάνονται.

Το τέλος της προηγούμενης πρότασης, είναι η αιτία του κακού.

Ό,τι έχουμε ένα και μοναδικό γήπεδο.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, παίκτες, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες.

Σε αυτές τις συνθήκες να βγουν όλοι υγιείς και ο Θεός να βάλει το χέρι του και καλό θα ήταν να τον βοηθήσει και κανένας υπεύθυνος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων