ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εμφανής η έλλειψη κινήτρου

Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανιώνιο που καιγόταν για βαθμούς, ενώ η αδειοδότηση σε ΟΦΗ και Άρη κυρίως, ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες για Ευρώπη.

Στον οργανισμό του Αστέρα όλοι ήλπιζαν σε μια μη αδειοδότηση του Άρη, ο οποίος συνεχίζει να έχει οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος εις βάρος του και λογικό ήταν όλοι να πιστεύουμε πως ίσως να μη δοθεί ευρωπαϊκή άδεια στην ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και αμέσως χάθηκε το βασικό κίνητρο των παικτών του Ράσταβατς: η κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι άουτ και η θέση στα προκριματικά του Europa League.

Ο στόχος της πρωτιάς βέβαια παραμένει κυρίως για λόγους πρεστίζ του συλλόγου αλλά και για να καταλάβουν όλοι πως η ομάδα είναι για καλύτερα πράγματα.

Είναι πλήρως κατανοητό για έναν αθλητή να μην μπορεί να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του μετά από μια αποχή δυο μηνών, μέσα στο κατακαλόκαιρο και πόσο μάλλον όταν δε διεκδικεί κάτι.

Για το Μίλαν Ράσταβατς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει δοκιμές για τη νέα σεζόν αλλά και να δώσει χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας.

Δουβίκας και Τζίμας πήραν χρόνο συμμετοχής και πιθανότα θα ακολουθήσουν και άλλοι όπως οι Αντζουλάς, Χριστόπουλος και ο κίπερ Τσιφτσής.

Η συμμετοχή τους μόνο κέρδος θα έχει και για τον σύλλογο που δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων