ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο σοβαρός κύριος Ράσταβατς

Ο Ράσταβατς με το που πάτησε το πόδι του στην Τρίπολη άλλαξε κατα πολύ την εικόνα της ομάδας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δικαιώνει συνεχώς του ανθρώπους του Αστέρα για την επιλογή στο πρόσωπο του.

Ο σέρβος τεχνικός από την μέρα που έχει έρθει στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα στην ομάδα, μα η σημαντικότερη πινελιά του ήταν η βελτίωση της ψυχολογίας των παικτών του.

Ήρθε και βρήκε μια ομάδα με την ψυχολογία στα πατώματα, γνώριζε όμως πως είχε να διαχειριστεί ένα σπουδαίο ρόστερ.

Κάνοντας πολύ απλά πράγματα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, των διοικούντων την ομάδα και του κόσμο.

Βρήκε ένα βασικό κορμό, έχτισε πάνω σε αυτόν, τόνωσε την ψυχολογία των παικτών του μιλώντας συνεχώς στους δημοσιογράφους με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Από την πρώτη μέρα που μίλησε ως προπονητής του Αστέρα, είχε κάνει λόγο για εξάδα. Πολλοί τον πέρασαν για τρελό αυτός όμως πίστευε και στη δουλειά του και στους παίκτες του και στην υγεία που εκπέμπει ο Αστέρας ως σύλλογος.

Με αυτόν αρχιτέκτονα της επόμενης σεζόν, ο Αστέρας έχει όλες τις περγαμηνές για να διεκδικήσει ξανά αυτό που φέτος έχασε για λίγο, την ευρωπαΐκή έξοδο.

Για έναν άνθρωπο μπορείς να καταλάβεις πολλά από τον τρόπο που μιλάει και από τον τρόπο που φέρεται, είναι μία απόδειξη το πόσο σοβαρός και αποτελεσματικός μπορεί να είναι στη δουλειά του, ο Ρασταβας έχει αυτά τα στοιχεία σε μεγάλο βαθμό.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων