ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απαγορεύεται η κατάρρευση

Η εικόνα του Αστέρα στη Λάρισα ήταν αποκαρδιωτική και δε θύμισε σε τίποτα την ομάδα που στο δεύτερο γύρο μάτωνε σε κάθε παιχνίδι.

  Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Πριν το ματς, γνωρίζαμε όλοι πως αν ο ΟΦΗ κερδίσει, όλα τα υπόλοιπα θα έχουν πολύ μικρή σημασία.

Οι Κρητικοί έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε μια αδιάφορη Λαμία και βγήκαν Ευρώπη 19 χρόνια μετά. Το κίνητρο τους λοιπόν ήταν τεράστιο.

Εξίσου σημαντικό θα έπρεπε να είναι το κίνητρο και όσων αγωνίστηκαν χθες στη Λάρισα, είτε γιατί διεκδικείς μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες, είτε για να αποδείξει κάποιος με λίγο χρόνο συμμετοχής, ότι αξίζει να παίζει αλλά κυρίως για δυο άλλους λόγους.

Πρώτον, να μην πάει στράφι ο αγώνας που η ίδια η ομάδα έκανε για να ανατρέψει το κλίμα και δεύτερον ο σεβασμός απέναντι σε διοίκηση και φιλάθλους.

Κατανοητό πλήρως πόσο μπορεί να “ξενερώσει” ένας παίκτης όταν χάνεται ένας ρεαλιστικός στόχος αλλά η κατάρρευση είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβεί στο εξής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων