ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρνείται να χάσει!

Ο Αστέρας σε ακόμη ένα παιχνίδι πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη, δεν τα κατάφερε αλλά σε κάθε ματς πλέον οι παίκτες τα δίνουν όλα για όλα.

 

Ο Ράσταβατς από την αρχή είχε τονίσει πως θέλει να χτίσει νοοτροπία νικητή στον Αστέρα καθώς είχε διαπιστώσει πως αυτό έλειπε από την ομάδα. Μόλις κατάφερε να περάσει τη δική του φιλοσοφία οι Αρκάδες άλλαξαν, πάτησαν το κουμπί και έγιναν μια ομάδα που αρνείται να χάσει.

Το είδαμε με τη Λαμία στο 90+, το είδαμε με τον Παναιτωλικό πριν μια εβδομάδα ξανά στα τελευταία λεπτά, το είδαμε και κόντρα στον ΑΡΗ.

Η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά αυτό δεν επηρέασε το πλάνο της σημαντικά.

Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, ο Άρης σαφώς πιο επικίνδυνος από τις ομάδες που σας αναφέραμε πιο πάνω, οι κιτρινομπλέ πρόσεξαν και τα μετόπισθεν τους, δε δέχθηκαν πολλές επικίνδυνες φάσεις από μια εξαιρετική ομάδα και έδωσαν ένα σερί στα αήττητα αποτελέσματα τους.

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων