ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτό μας είχε λείψει !

Ο Αστέρας πάλεψε κυριολεκτικά μέχρι τέλους στη Λαμία και πήρε ο,τι άξιζε από το παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες ήταν μέτριες.

 ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Αστέρας του Ράσταβατς έχει ταυτότητα, έχει πίστη στις  δυνατότητες του και πλέον έχει και ουσία.

Ο Αστέρας του πρώτου γύρου αντιμετώπιζε πρόβλημα στο να παίρνει αποτέλεσμα, πλέον και παίρνει και διαχειρίζεται αποτελέσματα.

Οι πολλές κίτρινες εχθές για μένα δεν είναι κακό. Δε θα σχολιάζουμε τη διαιτησία κάθε φορά, είπαμε ομάδα που έχει χάσει τίτλο δε θα σταθεί σε 3-4 παραπάνω κίτρινες.

Οι κάρτες ήταν και δείγμα πάθους και δύναμης. Τέτοιες κάρτες τις «θέλουμε» και αν έχουν όλοι το ίδιο πάθος, ουδείς αναντικατάστατος λόγω των τιμωριών.

Την Πέμπτη όλα για όλα στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, το χειροκρότημα έχει κερδηθεί ήδη γιατί οι παίκτες παρά το κακό ξεκίνημα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που μπορεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα να καταστρέψει σεζόν σε μια ομάδα, γύρισαν την κατάσταση και μπορούν ακόμα καλύτερα.

Υ.Γ Αχ ,αυτά τα πεταμένα ημίχρονα στον πρώτο γύρο...



 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων