ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα παιδιά του Αστέρα!

Για το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, υπάρχουν κείμενα στο aracadiaspots.gr. Σε αυτό το σημείωμα, ας ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό. Αλλά και πολύ σημαντικό. 

 Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αστέρας στους 18 αυτού του αγώνα είχε στην 11άδα του τον Κυριακόπουλο. Με απίθανο γκολ. Είχε στην αποστολή του τον Κώτσιρα, αργότερα στην 11άδα και με ασίστ για το 2-1, παίζοντας πια στη φυσική του θέση. Μιλάμε για παιδιά που έχουν και χρόνο συμμετοχής. 

Είχε μαζί του τον Τσιφτσή. Είχε επίσης τρεις 18άρηδες, τον Αντζουλά, τον Γλέζο, τον Χριστόπουλο. Σύνολο, έξι στους 18. Όλα παιδιά "δικά του". Βγαλμένα από το δικό του ποδόσφαιρο, όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνεται εκείνος. 

Θα πει κανείς, μα είχε πολλές απουσίες. Σωστό. Αλλά όλο αυτό που δημιουργείται δεν έχει να κάνει με μια διαδικασία που μπορεί να αρχίζει και να σταματά σε ένα και μόνο ματς, στο οποίο ο προπονητής έχει λίγες επιλογές. 

Είναι μία διαδικασία που ο Αστέρας όχι απλώς υποστηρίζει, όχι απλώς την θέλει, αλλά και την εφαρμόζει. Ακόμη και σε ένα παιχνίδι, στο οποίο το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για τη φετινή διαδρομή του. 

Ψάξτε στις 16 ομάδες της Super League ομάδες που να έχουν στους 18, έξι παιδιά από τις υποδομές τους. Δεν θα βρείτε, είναι βέβαιο. Ψάξτε ομάδες που να δίνουν ευκαιρίες αφενός εξέλιξης και αφετέρου καριέρας σε νεαρά παιδιά. Επίσης δεν θα βρείτε πολλές. 

Ο Αστέρας το κάνει. Όχι γιατί μπορεί. Αλλά γιατί το θέλει. Όχι για τώρα, αλλά για το μέλλον. Όχι τυχαία, αλλά με σχέδιο, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Είναι σε εξέλιξη. 

Και ήδη βγάζει καρπούς απίθανους. Ειλικρινά απίθανους. Δείτε "παιδιά του Αστέρα", που κάνουν καριέρα στο πιο υψηλό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ονόματα. 

Δείτε και στο μέλλον θα δείτε κι άλλα. Πολλά περισσότερα! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων