ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κόουτς, βρήκαμε το θετικό!

Οσο ο προπονητής του Αστέρα έψαχνε στη συνέντευξη Τύπου να βρει κάτι θετικό από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό, βρήκαμε εμείς κάτι. Τι; Τον ίδιο τον προπονητή...

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Οποιος πηγαίνει και κάθεται πίσω από τον καθρέφτη, μπορεί να κρυφτεί για λίγο. Ο Σάββας Παντελίδης κάθισε μπροστά του! Τα είδε όλα και μάλιστα χωρίς να βάλει κανένα παραμορφωτικό φακό...

Να πει ας πούμε για τη νίκη που σημαίνει μισή πρόκριση. Για την πρώτη φετινή ανατροπή σκορ. 

Να "πατήσει" στο πόσες παγίδες κρύβουν τέτοιοι αγώνες. Στο πόσες και πόσες ομάδες της Λίγκας ψάχνουν και δεν βρίσκουν κίνητρο κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας.

Καμία δικαιολογία, κανένα άλλοθι, κανένας πίσω από τον καθρέφτη. Ολοι μπροστά, να δουν την αλήθεια και να πράξουν αναλόγως. Ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί για την ομάδα.

Ο επίλογος είναι και το δεύτερο καλύτερο νέο που προέκυψε από το ματς με τον Κισσαμικό. "Θα δουλέψουμε τόσο πολύ, που θα το αλλάξουμε", είπε ο προπονητής.

Δημόσια. Ας κάνει ο οποισδήποτε πλέον κάτι διαφορετικό...

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων