ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μακαρούνης: "Η επιτυχία αυτή της Βαλεντίνας, έρχεται να διατηρήσει ζωντανή και αναλλοίωτη την παράδοση του Αρκαδικού στίβου"

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Μακαρούνης, έστειλε συγχαρητήρια στην Βαλεντίνα Δρακοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ18.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το μήνυμα του κ. Μακαρούνη:

"Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα παιδείας και αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει θερμά την Τριπολίτισσα ρίπτρια, Βαλεντίνα Δρακοπούλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στο αγώνισμα της Σφυροβολίας, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 που διεξήχθη στην Σεβάστεια της Τουρκίας.

Η επιτυχία αυτή της Βαλεντίνας, έρχεται να διατηρήσει «ζωντανή» και «αναλλοίωτη» την παράδοση του Αρκαδικού στίβου και του στίβου του Δήμου μας ειδικότερα, με την ανάδειξη σπουδαίων πρωταθλητών και Βαλκανιονικών. Παράλληλα, η πολύ σημαντική αυτή διάκρισή της έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ο τοπικός κλασικός αθλητισμός έχει παρελθόν, έχει παρόν και είναι δεδομένο ότι θα έχει και μέλλον!

Τέλος, ο κ. Μακαρούνης δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί θερμά τον προπονητή της Βαλεντίνας Δρακοπούλου, κ. Κώστα Δρακόπουλο, καθώς και το σωματείο του Γ.Σ. Αρκαδίας".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων