ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΓΣ Αρκαδίας: Για την 5η θέση της Δρακοπούλου στη Σλοβακία

Η νεαρή αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας, Βαλεντίνα Δρακοπούλου κατέκτησε την 5η θέση στη σφυροβολία στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας της Σλοβακίας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Αρκαδίας :

"Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική περίοδος τόσο για την Βαλεντίνα Δρακοπούλου όσο και για τον Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση όπου είχε καλύτερη βολή στα 58,60 μ. η Βαλεντίνα κατέλαβε την 5η θέση σε αυτή την  σημαντική διεθνή διοργάνωση (ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΤΗΤΑΣ) που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Banska Bystrica στη Slovakia.

Ο αγώνας της (σφυροβολία γυναικών) έγινε στις 28/07/2022 το απόγευμα και για μια ακόμα φορά με τα 58,60μ.  επέδειξε σπάνια σταθερότητα για την ηλικία της σε μεγάλες βολές  (μόλις 16 ετών είναι και του χρόνου στην κατηγορία Κ18).

Ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τον Σύλλογό μας, μια χρονιά όπου τρεις αθλητές μας (εκτός της Βαλεντίνας και οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνα Μίχαλου) φόρεσαν την φανέλα με το Εθνόσημο κάνοντας μας ιδιαίτερα υπερήφανους.

Πολλά συγχαρητήρια στην Βαλεντίνα  στους συναθλητές της και φυσικά στον προπονητή τους Κώστα Δρακόπουλο.

Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών γιατί είναι δίπλα τους και δίπλα στον Σύλλογο σε αυτές τις προσπάθειες!!".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων