ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βαλκανιονίκες οι Λυμπερόπουλος και Δρακοπούλου του ΓΣ Αρκαδίας

Μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές του ΓΣ Αρκαδίας, Νίκο Λυμπερόπουλο και Βαλεντίνα Δρακοπούλου, καθώς αναδείχθηκαν Βαλκανιονίκες στους αγώνες στίβου Κ18  στο Μπάρ του Μαυροβουνίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανάρτηση του ΓΣΑ:

"Στο βάθρο των νικητών στους βαλκανικούς αγωνες στίβου Κ18 ανεβηκαν και οι δύο αθλητές μας.
 
Στους αγώνες που έγιναν στο Μπάρ του Μαυροβουνίου την Κυριακή 12/6 η Βαλεντίνα Δρακοπούλου ήταν 2η νικήτρια στη σφυροβολία Κ18 με την πολύ καλή επίδοση των 59.13 Μ. επιδεικνύοντας για ακόμα μια φορά μεγάλη σταθερότητα σε μεγάλες βολές.
 
Πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας την τρίτη θεση και το χάλκινο μετάλλιο πραγματοποίησε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη δισκοβολία Κ18 με την πολύ καλή επίδοση των 52.86 Μ.
 
Πολλά συγχαρητήρια για την σοβαρότητα και την αγωνιστικότητα καί στους δύο αθλητές μας καθώς επίσης και στον προπονητή μας Κώστα Δρακόπουλο για την θαυμάσια δουλειά του!
 
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που ακολουθεί!"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων